COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Royal Passenger Liner

Royal Passenger Ferry toimii säännöllisesti Pattayan ja Hua Hinin välillä. Tämä uusi huippuluokan katamaraani on täydellinen tapa matkustaa kahden Thaimaan suosituimman ja kauneimman paikan välillä. Purjehdus Thaimaanlahden yli säästää aikaa, joten voit jatkaa lomaasi nauttien. Uusi nopea lauttamatka kestää noin 2 tuntia, verrattuna 5-6 tunnin ja 380 kilometrin matkaan tiellä.

Katamaraanilla on tilaa yli 300 matkustajalle päivittäin. Lautalle on mahdollisuus varata Economy Class, Business Class ja jopa VIP huoneita sekä ulkopaikka, lautalla on snackbaari ja WC. Alus on myös varustettu nykyaikaisilla huipputeknillisillä turvallisuuslaitteilla.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Royal Passenger Linerin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Royal Passenger Liner reitit ja satamat

Operaattorin Royal Passenger Liner kaikki reitit

Royal Passenger Liner asiakasarviot

 • "Hua Hin-Pattaya"

  Laiva oli ajallaan ja henkilökunta kantoi matkalaukut laivaan ja ulos.Pientä purtavaa sai ostaa ja ilmaisen vesipullon.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Pattaya-Hua Hin"

  Nice and fast ride.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka pattaya-huahin-pattaya"

  Lipun tilasin direct ferries netti sivuilta .Lippu oli satamassa valmiina ,passia näyttämällä laivaan ja 2.5h huahinissä .Kaikki Toimi kun junan vessa

  Lue lisää Näytä vähemmän