Royal Passenger Liner
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Royal Passenger Liner

Royal Passenger Ferry toimii säännöllisesti Pattayan ja Hua Hinin välillä. Tämä uusi huippuluokan katamaraani on täydellinen tapa matkustaa kahden Thaimaan suosituimman ja kauneimman paikan välillä. Purjehdus Thaimaanlahden yli säästää aikaa, joten voit jatkaa lomaasi nauttien. Uusi nopea lauttamatka kestää noin 2 tuntia, verrattuna 5-6 tunnin ja 380 kilometrin matkaan tiellä.

Katamaraanilla on tilaa yli 300 matkustajalle päivittäin. Lautalle on mahdollisuus varata Economy Class, Business Class ja jopa VIP huoneita sekä ulkopaikka, lautalla on snackbaari ja WC. Alus on myös varustettu nykyaikaisilla huipputeknillisillä turvallisuuslaitteilla.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Royal Passenger Linerin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Royal Passenger Liner asiakasarviot

 • "Hua Hin-Pattaya"

  Laiva oli ajallaan ja henkilökunta kantoi matkalaukut laivaan ja ulos.Pientä purtavaa sai ostaa ja ilmaisen vesipullon.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Pattaya-Hua Hin"

  Nice and fast ride.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka pattaya-huahin-pattaya"

  Lipun tilasin direct ferries netti sivuilta .Lippu oli satamassa valmiina ,passia näyttämällä laivaan ja 2.5h huahinissä .Kaikki Toimi kun junan vessa

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.