COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

S'gening Fast Boat

S’gening Fast Boat tarjoaa nopeita lauttamatkoja Sanur Beachistä etelä-Balissa Nusa Penidaan Penida Islandilla, itään Balin rannikolta. Yhtiö tarjoaa kaksi risteystä päivässä molempiin suuntiin, joten voi viettää muutaman päivän molemissa kohteissa tai voi vain mennä päiväretkelle nauttimaan upeista merimaisemista, kauniista rannoista sekä trooppisesta ilmasta. Matka kahden viehättävän satamakohteiden välillä kestää vain 30 minuuttia. Sanur Beach satama on lähellä suosittua Denpasar kun taas Nusa Penida on saarella joka tunnetaan nimellä paratiisisaari.

Nopeaan venelaivastoon kuuluu uuden tekniikan lauttajossa on mukava hytti-alue, uusimmat turvalaitteet ja tehokkaat moottorit. Aluksella on myöskin erittäin amattitaitoinen ja pätevä miehistö.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata S'gening Fast Boat -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin S'gening Fast Boat reitit ja satamat

Operaattorin S'gening Fast Boat matkassa

Operaattorin S'gening Fast Boat kaikki reitit