Sado Kisen
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Sado Kisen

Sado Kisen tarjoaa säännöllistä matkustajaliikennettä Niigata-prefektuurin ja maan länsirannikolla olevan Manner-Japanin Sado-saareen välillä. Tällä hetkellä käytössä on kaksi paluureittiä, nämä yhdistävät Niigata Ryotsun kanssa ja myös Ogi Naoetsun kanssa.

Ogi on satamakaupunki Sado-saaren eteläpuolella ja yhdistyy Naoetsun sataman kanssa. Naoetsu löytyy Niigata-prefektuurin eteläpuolella, noin neljän tunnin ajomatkan päässä Tokiosta. Ryotsu yhdistää saaren pohjoispuolen prefektuurin pohjoispuolella sijaitsevaan Niigataan. Molempien reittien välillä on useita päivittäisiä palveluja ympäri vuoden, ja ne kuljettavat sekä matkailijoita että paikallisia asukkaita.

Niigatan ja Ryotsu välillä matkustajilla on mahdollisuus matkustaa matkustaja-aluksella tai autolautalla. Jetfoil-matkustaja-alus täydentää risteyksen tunnissa, mutta jos päätät ottaa auton, saavut noin 2 tunnin ja 30 minuutin sisäällä. Ogi ja Naoetsu yhdisteyy suurnopeusautolautalla. Tämä ylitys kestää vain 1 tunnin ja 40 minuuttia.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Sado Kisenin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.