Safe Way Maritime
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Safe Way Maritime

Safe Way Maritimen operoiva Galaxy Wave laiva tekee 40 mailin pituista lenkkiä Hondurasissa La Ceiban satamasta Roatan saarelle.

90-luvun puolivälistä lähtien Safe Way Maritime on tarjonnut luotettavan tavan saavuttaa Roatan saari ja on myös tällä hetkellä ainut yhtiö joka tekee matkoja Roatan trooppisissa vesissä.

Matkustajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus rentoutua matkallaan ihaillessaan smaragdinvihreää merta jota peittää maailman toiseksi suurin koralliriutta.

Safe Way Maritime on uusinut laivastoaan monesti, pyrkien laajentamaan asiakasmääräänsä sekä tarjoamaan entistä nopeampia matkoja saarelle. Galaxy Wave on 46 metrinen katamaraani jolle mahtuu 460 matkustajaa. Matka saarelle kestää vain 70 minuuttia.

Laivalta löydät 250 perusluokan istuinta mukavassa ilmastoidussa matkustamossa alakannella. Ykkösluokan matkustamo sijaitsee aluksen toisessa kerroksessa ja sille mahtuu 60 matkustajaa. Lisäksi ulkoilmakannelta löytyy 150 istuinta. Sekä terminaaleissa että laivassa on tarjolla purtavaa sekä virvokkeita. Jos nähtävyyksien katselu ei miellytä, laivalta löytyy myös televisioita ajanvietteeksi.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Safe Way Maritimein aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Safe Way Maritime kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.