Said Bonaza Express
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Said Bonaza Express

Said Bonaza Express toimii lauttaliikenteessä Malesian mantereen itärannikolta läheisiin saarialueisiin. Kaikki reitit kulkevat Kuala Besut Jettyin saariryhmään, joka tunnetaan nimellä Perhentian saaret ja joissa on kuusi satamaa. Nämä ovat Arwana Eco Resort, Coral Bay, Kalastajakylä, Long Beach, Marine Park ja Perhentian Island Resort.

Siellä on säännöllisiä palveluita koko päivän, lähtöjä on tunneittain Kuala Besut Jettistä klo 8.00-16.00. Saarista lautat lähtevät kolmella eri ajalla, 8.00, 12.00 ja 16.00. Kaikki matkat on varattava osana paluulippua. Kun olet aluksella, voit vapaasti valita haluamasi paikan. Näin voit tehdä matkan samalla kun katsot mahtavia merinäkymiä ja saaren näkymiä, joita Malesia tarjoaa, kaikki valitsemastasi toimipaikasta.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Said Bonaza Express -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Said Bonaza Express -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.