Salerno
Catania
Lautat maahan Sisilia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Salerno satamaan Catania

Vertaile ja varaa lauttamatkasi satamasta Salerno satamaan Catania ylityksellä maasta Italia maahan Sisilia sivustolla directferries.fi ja säästät varmasti lipuissasi!

Käytä meidän Salerno Catania lauttaopasta löytääksesi kaiken mitä sinun tulee tietää varatessasi lauttamatkaa maahan Sisilia, mukaanlukien kuka operoi Salerno Catania reittiä ja onko olemassa muita mahdollisia ylityksiä.

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Sisilia ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Salerno ja tulosatama Catania vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Sisilia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Salerno - Catania?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Salerno to Catania ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Salerno - Catania?

Varaa lautat reitiltä Salerno kohteeseen Catania tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Salerno - Catania?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Salerno - Catania?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Salerno - Catania?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Salerno opas

Salerno sijaitsee Salernonlahdella Tyrrhenanmerellä ja on Salernon alueen pääkaupunki Italiassa. Kaupunki sijaitsee lähellä Amalfi Coastia ja on ehkä parhaiten tunnettu ensimmäisen lääketieteellisen koulun kotina, Schola Medica Salernitana. Nykyajan Salerno on alueen kulttuurinen keskus. Kaupungissa vierailijat voivat kävellä ympäriinsä tutustuen nähtävyyksiin, joista useimmat sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa. Salernossa on monia kauniita kävelykatuja ja suuria aukioita, joita voidaan helposti tutkia jalkaisin. Julkisen liikenteen busseja voi myös käyttää kaupungissa ja sen ulkopuolella. Ne, joilla on auto voivat helposti ajaa ympäriinsä sillä liikenne ei ole ongelma, ja pysäköinti on saatavilla useimmilla alueilla.

Salerno sijaitsee maantieteellisen kolmion, lempinimeltään Tourist Triangle of 3 P (eli kolmion kulmat Pompejin, Paestum ja Positano), keskellä. Tämä erikoisuus antaa Salernolle erityisiä turistiominaisuuksia, kuten Lungomare Trieste (Triesten rantakatu), Castello di Arechi (Arechiksen linna), Duomo (tuomiokirkko) ja Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educational Museum of the Salernitan Medical School).


Catania opas

Catania sijaitsee Sisilian itärannikolla ja on Sisilian toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Joonianmerellä Etnan, tai "Muntagnan" kuten paikalliset kutsuvat sitä, varjossa. Etna on alati läsnä ja on suurelta osin muovannut Catanian historiaa ja olemassaoloa. Tulivuorenpurkaukset ovat useaan otteeseen tuhonnut kaupungin, joista tuhoisin tapahtui 1600-luvulla. Vuonna 1669 Catania oli peittynyt laavaan ja sitten, vain 24 vuotta myöhemmin vuonna 1693 maanjäristys ravisteli kaupunkia ja sen perustuksia. Kaupungin aukion laidalla on St. Agatalle (kaupungin suojeluspyhimys) omistettu Katedraali, joka seisoo vanhan 1000–luvun kirkon paikalla, joka tuhoutui tulivuorenpurkauksessa vuonna 1693. Sen korvaaja on erittäin vaikuttava, barokinrakenteinen, joka sisältää joitakin Rooman amfiteatterin pylväitä. Nämä eivät ole ainoita roomalaisia elementtejä, sillä alla on muutamia roomalaisia kylpylöitä. Sisällä barokin teema jatkuu useillaa koristeellisilla kappeleilla ja freskolla joka selvisi vuoden 1693 maanjäristyksestä. Bellini, Catanian kuuluisin poika, on haudattu tänne, kuten on (tuhkattuna) kolme aragonialaista kuningasta: Fredrik II, Louis ja Frederick III.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.