COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Salerno - Catania on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Sisilia lautat sivullamme.

Salerno - Catania lauttaoperaattorit

    • 6 Sailings Weekly 13 hr
    • Get price

Lautta satamasta Salerno satamaan Catania

Italia ja Sisilia yhdistyvät reitillä Salerno Catania. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Grimaldi Lines. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 13 tuntia.

Salerno Catania matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Salerno opas

Salerno sijaitsee Salernonlahdella Tyrrhenanmerellä ja on Salernon alueen pääkaupunki Italiassa. Kaupunki sijaitsee lähellä Amalfi Coastia ja on ehkä parhaiten tunnettu ensimmäisen lääketieteellisen koulun kotina, Schola Medica Salernitana. Nykyajan Salerno on alueen kulttuurinen keskus. Kaupungissa vierailijat voivat kävellä ympäriinsä tutustuen nähtävyyksiin, joista useimmat sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa. Salernossa on monia kauniita kävelykatuja ja suuria aukioita, joita voidaan helposti tutkia jalkaisin. Julkisen liikenteen busseja voi myös käyttää kaupungissa ja sen ulkopuolella. Ne, joilla on auto voivat helposti ajaa ympäriinsä sillä liikenne ei ole ongelma, ja pysäköinti on saatavilla useimmilla alueilla.

Salerno sijaitsee maantieteellisen kolmion, lempinimeltään Tourist Triangle of 3 P (eli kolmion kulmat Pompejin, Paestum ja Positano), keskellä. Tämä erikoisuus antaa Salernolle erityisiä turistiominaisuuksia, kuten Lungomare Trieste (Triesten rantakatu), Castello di Arechi (Arechiksen linna), Duomo (tuomiokirkko) ja Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educational Museum of the Salernitan Medical School).


Catania opas

Catania sijaitsee Sisilian itärannikolla ja on Sisilian toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Joonianmerellä Etnan, tai "Muntagnan" kuten paikalliset kutsuvat sitä, varjossa. Etna on alati läsnä ja on suurelta osin muovannut Catanian historiaa ja olemassaoloa. Tulivuorenpurkaukset ovat useaan otteeseen tuhonnut kaupungin, joista tuhoisin tapahtui 1600-luvulla. Vuonna 1669 Catania oli peittynyt laavaan ja sitten, vain 24 vuotta myöhemmin vuonna 1693 maanjäristys ravisteli kaupunkia ja sen perustuksia. Kaupungin aukion laidalla on St. Agatalle (kaupungin suojeluspyhimys) omistettu Katedraali, joka seisoo vanhan 1000–luvun kirkon paikalla, joka tuhoutui tulivuorenpurkauksessa vuonna 1693. Sen korvaaja on erittäin vaikuttava, barokinrakenteinen, joka sisältää joitakin Rooman amfiteatterin pylväitä. Nämä eivät ole ainoita roomalaisia elementtejä, sillä alla on muutamia roomalaisia kylpylöitä. Sisällä barokin teema jatkuu useillaa koristeellisilla kappeleilla ja freskolla joka selvisi vuoden 1693 maanjäristyksestä. Bellini, Catanian kuuluisin poika, on haudattu tänne, kuten on (tuhkattuna) kolme aragonialaista kuningasta: Fredrik II, Louis ja Frederick III.