San Domino
Termoli
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta San Domino satamaan Termoli

Tremitisaaret ja Italia yhdistyvät reitillä San Domino Termoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. NLG -lautta kulkee jopa 1 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Navi Tremiti reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 50 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 12 ylitystä viikko reitillä San Domino Termoli kohteiden Tremitisaaret ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tremitisaaret - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta San Domino - Termoli?

Lautan ylitysaika San Domino - Termoli on noin 55m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta San Domino - Termoli?

San Domino to Termoli lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla San Domino - Termoli on 105 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä San Domino - Termoli?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita San Domino ja Termoli välillä. Nämä ovat
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici

Miten voin varata lauttalippuja San Domino - Termoli?

Varaa lautat reitiltä San Domino kohteeseen Termoli tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys San Domino ja Termoli välillä?

Etäisyys San Domino ja Termoli välillä on noin 30 meripeninkulmaa.

San Domino opas

San Domino on saari joka sijaitsee Isole Tremitin saaristossa Adrianmerellä, pohjoiseen Garganon niemimaalta. Saaristossa on viisi saarta: San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia ja Pianosa, ja kollektiivisesti saaret muodostavat kunnan Italian maakunnassa Foggiassa. Ne ovat osa Gargano National Parkia. Tremiti saaret olivat asutettuja jo rautakauden lopulla (400¬–300 eKr). Ne ovat toimineet vankeuspaikkana antiikin ajan jälkeen. Rooman keisari Augustus lähetti tyttärentyttärensä Julia nuoremman sinne, jossa hän kuoli 20 vuoden jälkeen. Keskiajalla saaristossa hallitsi Abbey of Santa Maria Mare ("Pyhä Maria on the Sea") San Nicolan saarella, joka ilmeisesti perustettiin täällä 800–luvulla Montecassinon benediktiiniläismunkkien toimesta. Mussolinin fasistisen vallan aikana saaria käytettiin myös poliittisille vangeille. Nykyään saaret ovat tärkeä matkailukohde niiden kristallinkirkkadien lämpimien vesien ansiosta. San Domino on matkailuun kehittynein saari saaristossa ja sillä on saariston ainoa hiekkaranta.


Termoli opas

Termolin kaupunki sijaitsee Italian Adrianmeren rannikolla Campobasson alueella Molisessa. Kaupungin katedraali keskusaukiolla juontaa juurensa 1100– ja 1200–luvuille ja se on omistettu St. Mary of the Purificationille ja on hyvä esimerkki Apulian romaanisesta arkkitehtuurista. Katedraali sisältää kahdet pyhäinjäännökset: Vassus Lucera (San Basso) ja Timothy. Julkisivun yläosu tuhoutui maanjärystyksessä vuonna 1456, ja kaupunkia vaurioittu myös Turkin joukot vuonna 1566. Kaupungin linnan rakennutti County Robert I Loritello Normannin ylivallan aikana 1000–luvulla. Linna oli osa laajempaa linnoitusta, johon kuului kaupunkia ympäröivä muuri, josta vain torni on vielä nähtävillä. Barokkilisäykset poistettiin palauttamisessa vuosina 1930-1969, jolloin rakennelma palautettiin sen alkuperäisen ulkoasuun. Osa alkuperäisestä basilikasta, rakennettu 1000-luvulla, ja pienempi katedraali nimeltään Ecclesia Sanctae Mater, on löydetty rakennuksen alta.

Kaupunki on tunnettu erinomaisista rannoista ja kirkkaasta vesistä. 25 km säteellä Termolin kävijät voivat käydä kukkulakaupungeissa Larinossa, Casacalendassa, Montoriossa ja Montelongossa, jotka ovat säilyttäneet elämäntavat, joka ovat katoamassa muista, enemmän kehittyneimmistä auleista Italiassa.

Termoli on ainoa satama josta kulkee ympäri vuoden lautat Isole Tremitille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
NLG 10:00 11:00 1 tunti Mon, La, Sun
NLG 16:20 17:20 1 tunti Mon
NLG 17:40 18:40 1 tunti Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
NLG 18:45 19:45 1 tunti Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.