COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

San Domino - Termoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tremitisaaret - Italia lautat sivullamme.

San Domino - Termoli lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Daily 1 hour
    • Get price
    • 5 Sailings Weekly 50 min
    • Get price

Lautta satamasta San Domino satamaan Termoli

Tremitisaaret ja Italia yhdistyvät reitillä San Domino Termoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. NLG -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Gruppo Armatori Garganici reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 50 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 26 ylitystä viikko reitillä San Domino Termoli kohteiden Tremitisaaret ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

San Domino opas

San Domino on saari joka sijaitsee Isole Tremitin saaristossa Adrianmerellä, pohjoiseen Garganon niemimaalta. Saaristossa on viisi saarta: San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia ja Pianosa, ja kollektiivisesti saaret muodostavat kunnan Italian maakunnassa Foggiassa. Ne ovat osa Gargano National Parkia. Tremiti saaret olivat asutettuja jo rautakauden lopulla (400¬–300 eKr). Ne ovat toimineet vankeuspaikkana antiikin ajan jälkeen. Rooman keisari Augustus lähetti tyttärentyttärensä Julia nuoremman sinne, jossa hän kuoli 20 vuoden jälkeen. Keskiajalla saaristossa hallitsi Abbey of Santa Maria Mare ("Pyhä Maria on the Sea") San Nicolan saarella, joka ilmeisesti perustettiin täällä 800–luvulla Montecassinon benediktiiniläismunkkien toimesta. Mussolinin fasistisen vallan aikana saaria käytettiin myös poliittisille vangeille. Nykyään saaret ovat tärkeä matkailukohde niiden kristallinkirkkadien lämpimien vesien ansiosta. San Domino on matkailuun kehittynein saari saaristossa ja sillä on saariston ainoa hiekkaranta.


Termoli opas

Termolin kaupunki sijaitsee Italian Adrianmeren rannikolla Campobasson alueella Molisessa. Kaupungin katedraali keskusaukiolla juontaa juurensa 1100– ja 1200–luvuille ja se on omistettu St. Mary of the Purificationille ja on hyvä esimerkki Apulian romaanisesta arkkitehtuurista. Katedraali sisältää kahdet pyhäinjäännökset: Vassus Lucera (San Basso) ja Timothy. Julkisivun yläosu tuhoutui maanjärystyksessä vuonna 1456, ja kaupunkia vaurioittu myös Turkin joukot vuonna 1566. Kaupungin linnan rakennutti County Robert I Loritello Normannin ylivallan aikana 1000–luvulla. Linna oli osa laajempaa linnoitusta, johon kuului kaupunkia ympäröivä muuri, josta vain torni on vielä nähtävillä. Barokkilisäykset poistettiin palauttamisessa vuosina 1930-1969, jolloin rakennelma palautettiin sen alkuperäisen ulkoasuun. Osa alkuperäisestä basilikasta, rakennettu 1000-luvulla, ja pienempi katedraali nimeltään Ecclesia Sanctae Mater, on löydetty rakennuksen alta.

Kaupunki on tunnettu erinomaisista rannoista ja kirkkaasta vesistä. 25 km säteellä Termolin kävijät voivat käydä kukkulakaupungeissa Larinossa, Casacalendassa, Montoriossa ja Montelongossa, jotka ovat säilyttäneet elämäntavat, joka ovat katoamassa muista, enemmän kehittyneimmistä auleista Italiassa.

Termoli on ainoa satama josta kulkee ympäri vuoden lautat Isole Tremitille.