Valitamme, San Nicola (Tremiti) - Vasto palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen San Nicola (Tremiti) - Vasto

San Nicola (Tremiti) - Vasto reittiä operoi NLG.

San Nicola (Tremiti) - Vasto reitti ei kulje enää eikä maiden Tremiti Islands,Italy ja Italia välillä ole tällä hetkellä suoraa lauttapalvelua. Vaihtoehtoisen reitin löytämiseksi voit tutkia reittejä, satamia, matkakohteita sekä lauttayhtiöitä sivuillamme, tai seurata tämän sivun linkkejä lisätiedon saamiseksi.

Voit myös varata liput tuhansiin muihin reitteihin hakukoneellamme.

San Nicola opas

San Nicolas on saari Isole Tremitin saaristossa Adrianmerellä, pohjoiseen Garganon niemimaalta. Saaristossa on 5 saarta: San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia ja Pianosa, ja kollektiivisesti saaret muodostavat kunnan Italian maakunnassa Foggiassa ja ne ovat osa Gargano National Parkia. Asutusta saarella oli jo rautakauden lopulla (400–300 eKr). Tremitin saaret ovat toimineet vankeuspaikkana antiikin ajan jälkeen. Rooman keisari Augustus lähetti tyttärentyttärensä Julia nuoremman sinne, jossa hän kuoli 20 vuoden jälkeen. Keskiajalla saaristossa hallitsi Abbey of Santa Maria Mare ("Pyhä Maria on the Sea") San Nicolan saarella, joka ilmeisesti perustettiin täällä 800–luvulla Montecassinon benediktiiniläismunkkien toimesta. Suurin osa väestöstä asuu San Nicolassa, ja paikalla on luostari, jonne munkki nimeltä Nicolò haudattiin. Legenda on se, että joka kerta, kun joku yritti siirtää hänen ruumiinsa pois saarelta, puhkesi väkivaltainen myrsky mikä esti navigoinnin.

Vasto opas

Vasto on italialainen kaupunki Adrianmeren rannikolla Chietin maakunnassa Etelä-Abruzzossa Italiassa. Kukkulakaupunkissa on tunnelmallinen keskiaikainen kortteli ja upeat merinäkymät. Suurin osa Centro Storicosta on peräisin 1400–luvulta, kultaiselta ajalta, jonka aikana kaupunki tunnettiin "Abruzzon Ateenana". Kaupungissa myös syntyi runoilija Gabriele Rossetti. Lomakohde Vasto Marinaa, useita hotelleja, ravintoloita ja leirintäalueita edustaa pitkä hiekkaranta. Noin 5km päässä pidemmällä rannikkoa on kaunis Spiaggia di Punta Penna ja Riserva Naturale di Punta Aderci, 285 hehtaaria pilaantumatonta kalliorantaa, ihanteellinen pitkille rantakävelylenkeille, uintiin ja sukellukseen.

Kaupungin satamasta on 7 purjehdusta viikoittain San Nicolaan, ylitys kestää noin 2 tuntia.