Santander
Cork
Lautat maahan Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Santander satamaan Cork

Löydä parhaat lauttamatkatarjoukset Direct Ferriesien kautta maan Espanja ja maan Irlanti välillä satamasta Santander satamaan Cork ja vertaile vaihtoehtoreittejä kun mahdollista.

Löydä aikataulut ja hinnat kaikista lauttamatkoista satamasta Santander satamaan Cork varmistaen, että saat parhaan mahdollisen hinnan ylityksellesi. Näytämme myös mahdolliset halvemmat vaihtoehtoreitit.

Valitse reitti Santander Cork, tai vaihtoehtoinen lautta maahan Irlanti, hakukoneessamme Aikataulut & hinnat ja huomaat, kuinka helppoa lauttavarauksen tekeminen on.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Santander - Cork?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Santander to Cork ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Santander - Cork?

Varaa lautat reitiltä Santander kohteeseen Cork tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santander - Cork?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Santander - Cork?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Santander - Cork?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Santander opas

Espanjalainen kaupunki ja satama Santander on itsehallintoalueen ja historiallisten Cantabrian alueen pääkaupunki Espanjan pohjoisrannikolla. Kaupunki sijaitsee itään Gijonista ja länteen Bilbaosta. Kaupungissa on monia asioita joita tehdä ja nähdä. Santanderin katedraali on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Alempi temppeli ( "Cripta del Cristo") rakennettiin noin 1200 muita Rooman rakennuksia aikaisemmin ja sen tyyli on romaanisen ja goottilaisen välissä. Pyhien marttyyrien jäännökset (Emeterius ja Celedonius) on säilytetty.Ylempi kirkko rakennettiin myöhään 1200–1300–luvuilla.

Santanderin sataman läpi kulkee noin 150 000 matkustajaa vuosittain Plymouthiin ja Portsmouthiin Englantiin. Kaupunki on yhdistetty erinomaisilla tie- ja rautatieliikenteen palveluilla, jotka yhdistävät sen Portugaliin, Espanjan Costaan ja muualle Espanjaan. Sataman palvelut ovat loistavia matkustajille, mukaanlukien matkustajaterminaali kaupungin keskustassa, joka on moderni terminaali jonka palveluihin kuuluvat puhelimet, matkamuistomyymälä, pankit, supermarketti, ravintola ja turistien infopiste. Matka-aika Portsmouthiin on noin 24 tuntia ja Plymouthiin 20 tuntia.


Cork opas

Corkin kaupunki sijaitsee Lounais-Irlannissa, Munsterin maakunnassa. Se on toiseksi suurin kaupunki ja kolmanneksi väkirikkain kaupunki Irlannissa. Kaupunki sijaitsee Lee-joella, joka jakautuu kahteen kanavaan kaupungin länsipäässä. Kaupungin laiturit sijaitsevat kaupungin itäpäässä, jossa kaksi kanavaa yhtyvät ja jatkavat sitten virtaamista Lough Mahoniin ja Corkin satamaan. Kaupunki itsessään sijaitsee saarella jonka joki on luonut haljetessaan.

Corkissa on arkkitehtuurisesti merkittäviä rakennuksia jotka ovat peräisin keskiajalta moderniin aikoihin, vaikka ainoa keskiajalta jäänyt merkittävä rakennus on Red Abbey. Kaupungissa on myös kaksi katedraalia. Pyhän Marian katedraali, jota usein kutsutaan Pohjoiskatedraaliksi, on katolinen katedraali ja sen rakennus aloitettiin vuonna 1808. Sen erottuva torni lisättiin 1860-luvulla. St Fin Barren katedraali palvelee protestanttista uskontoa ja on mahdollisesti kuuluisampi kuin Pyhä Maria. Se on rakennettu aikaisemman katedraalin perustalle. Rakennustyöt alkoivat vuonna 1862 ja päättyivät vuonna 1879 arkkitehti William Burgesin johdolla.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.