Sea Dreams

Sea Dreams on Kreikkalainen lauttaoperaattori Dodecanesian saarilla joka tarjoaa saarten sisäisiä sekä kansainvälisiä merimatkoja Marmarisiin Turkin Rivieralla, jota kutsutaan myös usein Turkoosiksi Rannikoksi.

1960-luvulta lähtien Sea Dreams on tullut tunnetuksi toiminnastaan Rhodoksen saarten ja Symin välillä. Vuonna 1994 yhtiö aloitti virallisesti risteilytoimintansa Turkkiin. Matkustajien turvallisuus taataan myös yhtiön lukuisilla todistuksilla kansainvälisien turvallisuusvaatimusten noudattamisesta.

Nimensä mukaan, lippulaiva Symi on päivittäinen risteilylaiva Symin ja Rhodoksen välillä. Kapasiteetillaan kantaa 800 matkustajaa ja 60 ajoneuvoa, laivasta löytyy lisäksi laaja ilmastointi, pikabaari, televisio-alue sekä viihdyttävää live-musiikkia. Marmariin sinut vie moderni ja tyylikäs katamaraani nimeltä King Saron, joka tarjoaa 510 hengelle suuren yläkannen Aegean maisemien katseluun sekä baarin virvokkeiden nautiskeluun.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Sea Dreams -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Sea Dreams -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Sea Dreamsiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Sea Dreams matkassa

Operaattorin Sea Dreams kaikki reitit