Sea Dreams
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Sea Dreams

Sea Dreams on Kreikkalainen lauttaoperaattori Dodecanesian saarilla joka tarjoaa saarten sisäisiä sekä kansainvälisiä merimatkoja Marmarisiin Turkin Rivieralla, jota kutsutaan myös usein Turkoosiksi Rannikoksi.

1960-luvulta lähtien Sea Dreams on tullut tunnetuksi toiminnastaan Rhodoksen saarten ja Symin välillä. Vuonna 1994 yhtiö aloitti virallisesti risteilytoimintansa Turkkiin. Matkustajien turvallisuus taataan myös yhtiön lukuisilla todistuksilla kansainvälisien turvallisuusvaatimusten noudattamisesta.

Nimensä mukaan, lippulaiva Symi on päivittäinen risteilylaiva Symin ja Rhodoksen välillä. Kapasiteetillaan kantaa 800 matkustajaa ja 60 ajoneuvoa, laivasta löytyy lisäksi laaja ilmastointi, pikabaari, televisio-alue sekä viihdyttävää live-musiikkia. Marmariin sinut vie moderni ja tyylikäs katamaraani nimeltä King Saron, joka tarjoaa 510 hengelle suuren yläkannen Aegean maisemien katseluun sekä baarin virvokkeiden nautiskeluun.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Sea Dreams -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Sea Dreams -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Sea Dreamsiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Sea Dreams matkassa

Sea Dreams routes and ports

Sea Dreams asiakasarviot

  • "Hyvä palvelu"

    Tämä päiväretki Marmarikseen Rodokselta oli mukava ja vaivaton. Lautta oli nopea, vaikkei ihan tuntiin yli ehtinytkään. Muodollisuudet rannoilla keveät ja vaikka kyseessä oli yli 30 vuotta vanha Australialaisalus, kaikki toimi hyvin. Pieni baarikaan ei ollut ylihinnoiteltu.......

    Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.