Sea Las Perlas
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Sea Las Perlas

Sea Las Perlas purjehtii Panamanladessa Keski-Amerikassa, ja yhdistää San Miguelin Pearl saaret, Contadoran ja Viveroksen maan pääkaupunkiin, Panama Cityyn.

Sea Las Perlas, joka liikennöi Amadorin alueella Panama Cityssä, lähtee Balbao Yacht Clubilta Panaman keskustan lounaisosasta. Joka matkalla, joka kestää noin 90 minuuttia, on käytössä suuri katamaraani.

Laivalle suunniteltiin laaja ulkoilmakansi pitkillä penkkiriveillä, maksimoiden tilankäyttöä sekä mukavuutta etenkin lasten kanssa matkustaville. Laivalta löytyy myös hyvät WC-tilat ja tarjolla on virvokkeita kuten vettä ja limsaa sekä purtavaa.

Pearl saaret mahdollistavat ympärivuotisen hauskanpidon auringonpaisteessa, tarjoten upeita hiekkarantoja ja maailman parhaimpia snorklauspaikkoja. Vaikka kohde onkin hyvin suosittu turistien keskuudessa, voit olla varma että löydät rauhallisia kohtia, sillä lomakohteesta löytyy myös lukuisia yksityisiä rantoja ja suojaisia poukamia.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Sea Las Perlas -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.