COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sea Las Perlas

Sea Las Perlas purjehtii Panamanladessa Keski-Amerikassa, ja yhdistää San Miguelin Pearl saaret, Contadoran ja Viveroksen maan pääkaupunkiin, Panama Cityyn.

Sea Las Perlas, joka liikennöi Amadorin alueella Panama Cityssä, lähtee Balbao Yacht Clubilta Panaman keskustan lounaisosasta. Joka matkalla, joka kestää noin 90 minuuttia, on käytössä suuri katamaraani.

Laivalle suunniteltiin laaja ulkoilmakansi pitkillä penkkiriveillä, maksimoiden tilankäyttöä sekä mukavuutta etenkin lasten kanssa matkustaville. Laivalta löytyy myös hyvät WC-tilat ja tarjolla on virvokkeita kuten vettä ja limsaa sekä purtavaa.

Pearl saaret mahdollistavat ympärivuotisen hauskanpidon auringonpaisteessa, tarjoten upeita hiekkarantoja ja maailman parhaimpia snorklauspaikkoja. Vaikka kohde onkin hyvin suosittu turistien keskuudessa, voit olla varma että löydät rauhallisia kohtia, sillä lomakohteesta löytyy myös lukuisia yksityisiä rantoja ja suojaisia poukamia.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Sea Las Perlas -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Sea Las Perlas reitit ja satamat

Operaattorin Sea Las Perlas kaikki reitit