Sea's Young
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Sea's Young

Sea's Young on Kiinalainen laivayhtiö joka sijaitsee Pearl River Deltassa Kaakkois-Kiinassa, ja yhdistää Dongguan maakunnassa sijaitsevan Humen sataman Hong Kongin lentokenttään.

Valtion omistaman Sea's Young perustettiin vuonna 1984, ja mahtailee vuosikymmenten takaisella kokemuksella sekä nopealla palvelullaan. Lisäksi henkilökunta koostuu ammattitaitoisesta ja omistautuneesta tiimistä, joka etsii jatkuvasti tapoja kehittää yhtiötä, varmistaakseen liiketoiminnan jatkuvan kasvun tulevaisuudessa.

Vuonna 2003, Sea's Young aloitti yhteistyön Hong Kongin lentokentän kanssa, esitellen upouuden maailmanlaajuisen kuljetusmuodon jota kutsutaan "meri- lentoliikenteeksi ", mikä lisää kansainvälistä liikennettä valtavasti. Vierailijoita matkaa nyt 150 eri maasta kulkien Helmijoen suiston läpi.

Matka kahden määränpään välillä kestää vain 60 minuuttia, tällä suositulla reitillä on käytössä 2 nopeaa matkustajalauttaa. Aluksista Taijian on suunniteltu Australiassa ja tarjoaa kattavan valikoiman majoituksia jotka vaihtelevat standardi hyteistä VIP huoneisiin. VIP lippuun sisältyy ilmaisia, korkealaatuisia aterioita ja etusija maihin nousussa. Alukseen mahtuu maksimissaan 318 matkustajaa. Dongtai'an on toinen ylellinen, nopean vauhdin matkustaja alus; rakennettu Singaporessa ja tuotu käyttöön vuonna 1993. Se tarjoaa standardeja sekä ykkösluokan hyttejä, joita täydentävät suuret LCD televisiot, ja mukavat säädettävät istuimet sekä etusija maihin nousussa.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Sea's Young -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Sea's Young routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.