Sealink Kangaroo Island
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Sealink Kangaroo Island

Sealink yhdistää Etelä-Australian ja Kangaroo Islandin sekä auto- että matkustajalauttapalvelulla, joka kulkee päivittäin (paitsi joulupäivänä) Cape Jervisin, etelään Adelaidesta, ja Penneshawin, Kangaroo Islanin itäpuolella, välillä.

Sealink vie sinut Backstairs Passagen läpi vain 45 minuutissa jopa kahdellatoista lähdöllä päivässä kumpaankin suuntaan sen kahdella modernilla lautalla, Sealion 2000:lla ja Spirit of Kangaroo Islandilla. Laivalla voit napata kuuman juoman tai välipalan täysin lisensoidusta kahvilasta, nauttia kauniista merinäköalasta tai hyödyntää ilmaista wifiä.

Matkakohteena Kangaroo Island on yksi Australian "pakko nähdä" –kohteista, ja se on maan kolmanneksi suurin saari. Ota lautta ja tutki paikkaa omaan tahtiisi nauttien samalla oman auton mukavuuksista, tai vaihtoehtoisesti Sealinkin oppaat voivat kertoa sinulle heidän monista turistimatkoista.

Itse yhtiö on perustettu vuonna 1989, kun se osti lauttatoiminnan Philanderer Ferriesiltä, joka oli yhdistänyt Australian mantereen ja Kangaroo Islandin 70-luvulta lähtien. Uusien lauttojen myötä Sealink teki ylityksestä nopeamman, mukavamman ja luotettavamman matkan.

Tarkastele Sealink Kangaroo Island -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Sealink Kangaroo Island -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Sealink Kangaroo Islandiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.