COVID-19 Update Due to exceptional demand relating to Covid-19, and to ensure we help those customers that are sailing in the next 72 hours, we will be closing our customer service phone lines and handling all queries electronically. For any customer service enquiry please use our online contact form. Please note, we will deal with all enquiries based on sailing date priority so bear with us if your sailing is further in the future. We appreciate your understanding and support during these exceptional circumstances.

Sealink Kangaroo Island

Sealink yhdistää Etelä-Australian ja Kangaroo Islandin sekä auto- että matkustajalauttapalvelulla, joka kulkee päivittäin (paitsi joulupäivänä) Cape Jervisin, etelään Adelaidesta, ja Penneshawin, Kangaroo Islanin itäpuolella, välillä.

Sealink vie sinut Backstairs Passagen läpi vain 45 minuutissa jopa kahdellatoista lähdöllä päivässä kumpaankin suuntaan sen kahdella modernilla lautalla, Sealion 2000:lla ja Spirit of Kangaroo Islandilla. Laivalla voit napata kuuman juoman tai välipalan täysin lisensoidusta kahvilasta, nauttia kauniista merinäköalasta tai hyödyntää ilmaista wifiä.

Matkakohteena Kangaroo Island on yksi Australian "pakko nähdä" –kohteista, ja se on maan kolmanneksi suurin saari. Ota lautta ja tutki paikkaa omaan tahtiisi nauttien samalla oman auton mukavuuksista, tai vaihtoehtoisesti Sealinkin oppaat voivat kertoa sinulle heidän monista turistimatkoista.

Itse yhtiö on perustettu vuonna 1989, kun se osti lauttatoiminnan Philanderer Ferriesiltä, joka oli yhdistänyt Australian mantereen ja Kangaroo Islandin 70-luvulta lähtien. Uusien lauttojen myötä Sealink teki ylityksestä nopeamman, mukavamman ja luotettavamman matkan.

Tarkastele Sealink Kangaroo Island -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Sealink Kangaroo Island -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Sealink Kangaroo Islandiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Sealink Kangaroo Island reitit ja satamat

Operaattorin Sealink Kangaroo Island kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit