COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sealink NZ

Sealink NZ toimii Uuden-seelannin Haurakin lahdella ja purjehtii kohti Waiheke ja Great Barrier saaria Aucklandin, maan pääkaupungin itäpuolelle.

Aloittaen perheyrityksenä nimellä SubritzykyLine vuonna 1960, yhtiö koki omistajavaihdon ja alkoi työskennellä Sealinkin tuotemerkin alla vuonna 2005. Tarjoten kattavan aikataulun Aucklandin suosituimmille rannikkosaarille ja takaisin, Sealink NZ tarjoaa yli tusina ylitystä joka päivä Waiheke saarelle, Seacat -nimisellä huippulaivalla ja se on ainoa ympärivuotinen palvelu Great Barrier saarelle.

Seacat rakennettiin varta vasten Waiheke -saaren reitille. Se mahtailee huippuluokan turvallisuusteknologialla ja laivan perinteisellä silmäänpistävällä punaisella korosteväreillä. Sealink NZ laivastoon kuuluu myös Seabridge, Seamaster, Island Navigator, Clipper II, III, IV, V, sekä toiseksi eniten käytetty Seaway. Joka aluksella on ETPOS palvelut sekä kahviloita joissa nauttia rattoisa laivamatka.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Sealink NZ -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Sealink NZ -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Sealink NZ kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit