COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sealink Rottnest

Austraalian länsirannikko ei ole yhtä suosittu turistikohde kuin sen itärannikko. Siitä huolimatta, on todennäköistä, että ne, jotka rohkenevat lähteä seikkailemaan itärannikolle tulevat kohtaamaan Sealink Rottnest-yhtiön. Operaattori on noussut kunniakkaaksi ja luotettavaksi yhtiöksi alueella, tarjoten edestakaisia yhteyksiä yhdestä Austraalian suosituimmista kaupungeista, Perthistä, Rottnestin saarille.

Risteilyn yleisyys sekä edullisuus on houkuttanut monia matkailijoita Australian länsirannikolta. Myös laivan sisätilat, joista huolehtii ystävällinen henkilökunta, saavat sinut palaamaan Sealink Rottnestille. Matkan aikana sinua ravitsevat runsaat virvokkeet ja suolaiset sekä makeat naposteltavat, jotka löytyvät laivan baaritiskiltä.

Liikuntaesteiset henkilöt asetetaan etusijalle, sillä alukset ovat esteettömät pyörätuolikäyttöön, tekien laivaannoususta vaivattoman. Matkailusta tehokkaan tekee myös laivan reipas henkilökunta, joka avustaa matkustajia, jotka tarvitsevat apua matkatavaroidensa kanssa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Sealink Rottnest -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Sealink Rottnest -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Sealink Rottnest reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin Sealink Rottnest kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit