Sealink Rottnest
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Sealink Rottnest

Austraalian länsirannikko ei ole yhtä suosittu turistikohde kuin sen itärannikko. Siitä huolimatta, on todennäköistä, että ne, jotka rohkenevat lähteä seikkailemaan itärannikolle tulevat kohtaamaan Sealink Rottnest-yhtiön. Operaattori on noussut kunniakkaaksi ja luotettavaksi yhtiöksi alueella, tarjoten edestakaisia yhteyksiä yhdestä Austraalian suosituimmista kaupungeista, Perthistä, Rottnestin saarille.

Risteilyn yleisyys sekä edullisuus on houkuttanut monia matkailijoita Australian länsirannikolta. Myös laivan sisätilat, joista huolehtii ystävällinen henkilökunta, saavat sinut palaamaan Sealink Rottnestille. Matkan aikana sinua ravitsevat runsaat virvokkeet ja suolaiset sekä makeat naposteltavat, jotka löytyvät laivan baaritiskiltä.

Liikuntaesteiset henkilöt asetetaan etusijalle, sillä alukset ovat esteettömät pyörätuolikäyttöön, tekien laivaannoususta vaivattoman. Matkailusta tehokkaan tekee myös laivan reipas henkilökunta, joka avustaa matkustajia, jotka tarvitsevat apua matkatavaroidensa kanssa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Sealink Rottnest -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Sealink Rottnest -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.