Seatran Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Seatran Ferry

Seatran Ferry on thaimaalainen liikennöitsijä, joka tarjoaa säännöllisiä suurnopeuslauttoja Thaimaanlahden yli useisiin kohteisiin, kuten Donsakista Koh Samuille ja Donsakista Koh Phanganille. Se tarjoaa myös bussikuljetuksia Surat Thanin keskustan ja Donsakin laiturin välillä.

Seatran Ferryn laivasto koostuu yhteensä 5 aluksesta. Discovery Ship 1 ja 2 voivat kuljettaa jopa 275 matkustajaa, kun taas Discovery Ship 5 voi kuljettaa jopa 301 matkustajaa yhdellä matkalla. Jokaisella lautalla on monia mukavuuksia, kuten ilmastoidut tv-oleskelutilat, myymälät, tavarapalvelut ja ulkoistuimet. Tätä lauttapalvelua hoitaa kokeneiden merimiesten ryhmä, joka takaa sinulle turvallisen ja mukavan matkan.

Osoitteesta directferries.fi löydät Seatran Ferry aikataulut sekä hinnat ja voit varata Seatran Ferry lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Seatran Ferry vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Seatran Ferry kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.