Seaworld Express Ferry

Seaworld Express Ferry on eteläkorealainen yhtiö Korean kaakkoisrannikolla joka yhdistää eteläisellä Jeolla provinssilla sijaitsevan Mokpon kaupungin Jeju-saaren Haenam Usuyeung -nimiseen satamaan.

Tarjoten säännöllisiä matkoja Korean mantereelta maan suurimmalle saarelle sekä suosituimmalle kotimaiselle matkakohteelle, Jeju-saarelle, Seaworld Express Ferry on yksi käytetyimmistä operaattoreista Etelä-Koreassa, varsinkin kesäkausien aikana.

Yhtiön lippulaiva Sea Star Cruise on suuri laiva joka on varustettu leipomolla, videopelihallilla sekä karaoke-huoneella joista voi katsella horisontissa häämöttävää Jeju-saarta. Seaworld Express Ferry operoi myös pienempää katamaraania nimeltä Queen Star 2, joka tarjoaa nopeimmat matkat Jeju-saarelle moderneilla palveluilla sekä mukavilla istuimilla. Viimeisenä toinen suuri risteilylaiva, Santa Lucino, mahtailee lukuisilla korkealaatuisilla hyteillään, jotka vaihtelevat perhehyteistä Juniori sviitteihin sekä VIP-huoneisiin. Käytettävissä on myös hierontatuoleja sekä seminaarihuone.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Seaworld Express Ferryin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Seaworld Express Ferry reitit ja satamat

Operaattorin Seaworld Express Ferry kaikki reitit