COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Seiano - Capri on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Napolinlahti lautat sivullamme.

Seiano - Capri lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 50 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 40 min
    • Get price

Lautta satamasta Seiano satamaan Capri

Italia ja Napolinlahti yhdistyvät reitillä Seiano Capri, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Alilauro -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 50 minuuttia samalla kun Laser Capri reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 40 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Seiano Capri kohteiden Italia ja Napolinlahti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Capri opas

Caprin saari sijaitsee Napolinlahdella, Napolin eteläpuolella ja lähellä Amalfin niemimaan kärkeä, Campanian alueella Etelä-Italiassa. Vierailu Capriin on Napolin tai Amalfin rannikoloman kohokohta. Capri on lumoava ja viehättävä saari joka on muodostunut kalkkikivestä. Koko saaren historiassa se on ollut Rooman keisarien, rikkaiden ja kuuluisten, taiteilijoiden ja kirjailijoiden suosikki, ja on edelleen yksi Välimeren must-see paikoista. Saaren nähtävyyksiin kuuluu Marina Piccola (pieni satama), Belvedere Tragaran (korkea panoraamakävelykatu joka on vuorattu huviloilla), kalkkikivikalliot nimeltään Rantakivet jotka suojelevat merta yläpuolella (Faraglionin), Anacaprin kaupunki, Blue Grotto (Grotta Azzurra) ja Rooman huviloiden rauniot.

Saarelta pääsee lautalla ja kantosiipialuksella Napoliin ja Sorrentoo Amalfin rannikolla. Myös harvemmin kulkevat lautat kulkevat Positanoon Amalfin rannikolla ja Ischialle.