COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Semabu Hills Fast Boat

Semabu Hills Fast Boat tarjoaa säännöllistä matkustajaliikennettä pienen Penidan saaren ja Burin saaren, Sanurin, välillä sekä Indonesiassa. Maalauksellinen Penida löytyy mentäessä Blilta kaakkoon ja on täydellinen kohde snorklaukseen, sukellukseen, kauniisiin rantoihin ja niille, jotka etsivät paratiisisaarta.

Sanurin Mertasarin sataman ja Nusa Penidan Toyapakehin välinen risteys kestää noin 45 minuuttia, ja matkalla on upea merenranta. Itse aluksella on tilaa 110 matkustajalle kullakin matkalla ja se on varustettu uusimmilla turvallisuuslaitteella.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Semabu Hills Fast Boat -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Semabu Hills Fast Boat -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Semabu Hills Fast Boat reitit ja satamat

Operaattorin Semabu Hills Fast Boat kaikki reitit