Semaya One Fast Cruise
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Semaya One Fast Cruise

Semaya One Fast Cruise on indonesialainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa säännöllisiä suurnopeuslauttoja Balilta Gili-saarille, Lombokille, Nusa Penidalle ja Nusa Lembonganille. Se tarjoaa reittejä viiden eri sataman välillä, mukaan lukien Padang Bai, Bangsal, Sanur, Nusa Penida ja Nusa Lembongan, mikä helpottaa matkustamista ympäri Indonesiaa.

Ne tarjoavat yleensä enintään 6 laivavuoroa Balilta päivässä, ja ne lähtevät Sanurin satamasta ja Padang Bain satamasta. Lombokista lähtee yleensä enintään 4 lauttaa päivässä, ja ensimmäinen lautta lähtee klo 09:30. Huomaa kuitenkin, että aikataulut voivat muuttua sesongin mukaan. Direct Ferriesin avulla voit vertailla hintoja ja varata Semaya One Fast Cruise -lauttalippuja ympäri vuoden.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Semaya One Fast Cruise -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Semaya One Fast Cruise -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Semaya One Fast Cruise kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.