Shin Nihonkai Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Shin Nihonkai Ferry

Kattaen Hokkaidon ja Kioton suosituimmat alueet, Shin Nihonkai Ferry on noussut yhdeksi käytetyimmistä lauttaoperaattoreista Japanissa. Operaattori on suosittu paikallisten sekä turistien keskuudessa, jota todistaa 6.9 miljoonaa ulkomaalaista matkustajaa Hokkaidon reiteillä sekä 4.8 miljoonaa Kioton matkoilla. Kasvavien vaatimusten myötä ja varsinkin lähestyvien 2020 Tokion Olympialaisten takia yhtiö on muokannut laivan palveluita sekä yrittänyt kehittää henkilökunnan monikielisyyttä.

Laivojen palvelut ovat hyvinkin vaikuttavia, erityisesti Grand Bath, ulkoilma kylpy sekä sauna ja teemahuoneet urheilijoille, lapsille ja elokuvaintoilijoille. Pitkäkestoisen matkan vuoksi, tarjolla on valikoima hyttejä ja sviittejä; Deluxe-sviitit ovat täydellisiä niille, jotka pitävät ylellisestä matkailusta. Valittavissa on myös erikokoisia huoneita yksin matkustaville, perheille sekä suurille ystävä porukoille.

Laivaston henkilökunta on erittäin mukava ja ahkera sekä varmistaa, että jokainen matkustaja astuu laivaan turvallisesti. Autot, moottoripyörät sekä polkupyörät ajetaan alakannella sijaitsevaan autotalliin ja jalan kulkevat matkustajat ohjataan huolellisesti laivaan, jotta matka olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Shin Nihonkai Ferry -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Shin Nihonkai Ferry -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Shin Nihonkai Ferry kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.