COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Split - Civitanova Marche on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Split - Civitanova Marche lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Split satamaan Civitanova Marche

Direct Ferriessillä olemme täysin puolueettomia ja keskittyneitä auttamaan sinua löytämään parhaat hinnat ylityksiin satamasta Split satamaan Civitanova Marche maan Kroatia ja maan Italia välillä nopeasti ja helposti.

Käytä meidän Split Civitanova Marche lauttaopasta löytääksesi kaiken mitä sinun tulee tietää varatessasi lauttamatkaa maahan Italia, mukaanlukien kuka operoi Split Civitanova Marche reittiä ja onko olemassa muita mahdollisia ylityksiä.

Valitse reitti Split Civitanova Marche, tai vaihtoehtoinen lautta maahan Italia, hakukoneessamme Aikataulut & hinnat ja huomaat, kuinka helppoa lauttavarauksen tekeminen on.

Split opas

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki Dalmatian alueella Adrianmeren itärannalla. Kaupunki levittäytyy keskeisen niemimaan yli. Split on suosittu matkailukohde ja tärkeä liikenteen solmukohta, joka tarjoaa linkit monille saarille Adrianmerellä ja Apenniinien niemimaalla. Kaupunki perustettiin 300–luvulla eaa Kreikan Aspalathoksen siirtomaaksi. Nykyään Split on vilkas kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Astu sisään Diocletianuksen palatsiin (Unescon maailmanperintökohde ja yksi maailman upeimmista Rooman monumenteista) niin näet kymmeniä baareja, ravintoloita ja kauppoja jotka kukoistavat vanhojen seinien sisällä. Splitin dramaattisen rannikon vuoret toimivat myös täydellisenä taustana Adrianmeren turkoisiin vesiin.

Lautat liikennöivät kaupungin satamasta Anconaan, Pescaraan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.