St Peter Line
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

St Peter Line

St Peter Line on venäläinen laivayhtiö jolla on päämaja Pietarissa. Laivat kulkevat Pohjanlahden ja Itämeren yli Viroon, Suomeen ja Ruotsiin. Yhtiö kuuluu nykyään Moby SPL Ltd:hen.

Aloittaen toimintansa vasta vuonna 2010, St Peter Line on melko nuori operaattori joka hyödyntää nykyaikaista maailmanluokan laivaa nimeltä Princess Anastasia. St Peter Line yhdistyi vuonna 2016 Italialaiseen Moby Linesiin jolloin se lahjoitti Princess Maria -laivan operoimaan Välimerelle. Princess Maria tarjoaa nykyään Korsikan, Sardinian ja Elban välisiä matkoja.

Princess Anastasia, joka pysyttelee Itämeren alueella, on sekä moderni että tyylikäs suurella matkustajakapasiteetillaan. Laivaan mahtuu 2,500 matkustajaa joista huolen pitää 350 hengen miehistö. Tehdäkseen pitkistä matkoista mahdollisimman nautittavia, laiva tarjoaa 830 hyttiä joista löytyy yksityiset suihkut, ilmastointi ja paljon tilaa vaatteille. Tarjolla on myös erinomaista ajanvietettä, muun muassa lukuisia ravintoloita ja baareja, kokoushuone, elokuvateatteri, hyvin varustettu lastenalue, sekä uima-allas, kuntosali ja sauna, jotka sopivat mainiosti varsinkin talvisiin Itämeren risteilyihin.

Osoitteesta directferries.fi löydät St Peter Line aikataulut sekä hinnat ja voit varata St Peter Line lippuja. Kun mahdollista, vertaamme St Peter Line vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin St Peter Line matkassa

St Peter Line asiakasarviot

  • "Hyvin!"

    👍❤️😉

    Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.