COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

St Peter Line

St Peter Line on venäläinen laivayhtiö jolla on päämaja Pietarissa. Laivat kulkevat Pohjanlahden ja Itämeren yli Viroon, Suomeen ja Ruotsiin. Yhtiö kuuluu nykyään Moby SPL Ltd:hen.

Aloittaen toimintansa vasta vuonna 2010, St Peter Line on melko nuori operaattori joka hyödyntää nykyaikaista maailmanluokan laivaa nimeltä Princess Anastasia. St Peter Line yhdistyi vuonna 2016 Italialaiseen Moby Linesiin jolloin se lahjoitti Princess Maria -laivan operoimaan Välimerelle. Princess Maria tarjoaa nykyään Korsikan, Sardinian ja Elban välisiä matkoja.

Princess Anastasia, joka pysyttelee Itämeren alueella, on sekä moderni että tyylikäs suurella matkustajakapasiteetillaan. Laivaan mahtuu 2,500 matkustajaa joista huolen pitää 350 hengen miehistö. Tehdäkseen pitkistä matkoista mahdollisimman nautittavia, laiva tarjoaa 830 hyttiä joista löytyy yksityiset suihkut, ilmastointi ja paljon tilaa vaatteille. Tarjolla on myös erinomaista ajanvietettä, muun muassa lukuisia ravintoloita ja baareja, kokoushuone, elokuvateatteri, hyvin varustettu lastenalue, sekä uima-allas, kuntosali ja sauna, jotka sopivat mainiosti varsinkin talvisiin Itämeren risteilyihin.

Osoitteesta directferries.fi löydät St Peter Line aikataulut sekä hinnat ja voit varata St Peter Line lippuja. Kun mahdollista, vertaamme St Peter Line vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin St Peter Line kaikki reitit

St Peter Line asiakasarviot

  • "Hyvin!"

    👍❤️😉

    Lue lisää Näytä vähemmän