Starfish Fast Cruise
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Starfish Fast Cruise

Starfish Fast Cruise tarjoaa nopeaa ja tehokasta lauttapalvelua Sanurista Nusa Penidan saarelle ympäri vuoden. Reitti lähtee Balilta ja ylittää Badungin salmen noin 30 minuutissa, joten se on nimensä mukaisesti nopea risteily.

Starfish Fast Cruise -risteilyalukselle mahtuu mukavasti enintään 90 matkustajaa jokaisella matkalla. Alukset täyttävät myös kansainväliset turvallisuusstandardit, ja niissä on 80 aikuisten pelastusliiviä, 5 lasten pelastusliiviä, ensiapulaatikko, pelastusrenkaat, pelastuslautat ja palosammuttimet hätätilanteen varalta.

Lautat liikennöivät kello 08:00-17:00 koko päivän. Muistathan kuitenkin, että lauttojen aikataulut voivat muuttua sääolosuhteiden mukaan. Matkustajien on myös suositeltavaa saapua paikalle 90 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöä.

Tarkastele Starfish Fast Cruise -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Starfish Fast Cruise -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Starfish Fast Cruiseiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.