COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stari Grad - Civitanova Marche on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Hvarin saari - Italia lautat sivullamme.

Stari Grad - Civitanova Marche lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Stari Grad satamaan Civitanova Marche

Vertaile ja varaa lauttamatkasi satamasta Stari Grad satamaan Civitanova Marche ylityksellä maasta Hvarin saari maahan Italia sivustolla [--Website--] ja säästät varmasti lipuissasi!

Löydä aikataulut ja hinnat kaikista lauttamatkoista satamasta Stari Grad satamaan Civitanova Marche varmistaen, että saat parhaan mahdollisen hinnan ylityksellesi. Näytämme myös mahdolliset halvemmat vaihtoehtoreitit.

Valitse reitti Stari Grad Civitanova Marche, tai vaihtoehtoinen lautta maahan Italia, hakukoneessamme Aikataulut & hinnat ja huomaat, kuinka helppoa lauttavarauksen tekeminen on.

Stari Grad opas

Stari Grad on kaupunki Hvarin saaren pohjoispuolella Dalmatiassa Kroatiassassa. Se sijaitsee pitkän suojatun lahden päässä, ja sen katsotaan olevan yksi vanhimmista kaupungeista Euroopassa. Stari Gradin antiikin osa kaupunkia julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Koska Stari Gradin asema on keskellä Hvarin saarta, se on ollut turvasatama merimiehille vuosisatoja. Stari Gradin lahdessa vieraillaan edelleen säännöllisesti. Kuljeskelu Stari Gradin keskustassa, pitkin kapeita katuja ja läpi pienten aukioiden, herättää tunteen menneisyydestä. Huomattavin rakennus on Tvrdalj, iso ja hyvin säilynyt linnoitettu linna joka kerran kuului Kroatian runoilijalle Petar Hektorovicille. Seinissä on latinalaisia ja kroatialaisia kirjoituksia ja Petar Hektorovicin patsas on linnan edessä.

Kaupungin satamasta pääsee Pescaraan, Anconaan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.