Stewart Island Experience
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Stewart Island Experience

Stewart Island Experience tarjoaa päivittäisiä matkoja express katamaraaneillaan Uuden Seelannin eteläsaaren Bluffin ja Stewartinsaaren Obanina välillä.

Laivapalvelu operoi vuoden ympäri. Matkaten 20 solmun nopeudella Foveauxin salmen läpi, 39 kilometrin pituinen matka kestää vain noin tunnin. Ethän unohda tarkkailla Uuden Seelannin eläimiä, etenkin merilintuja matkasi aikana.

Näillä moderneilla laivoilla sinulle tarjotaan ilmaista teetä ja kahvia. Lisäksi laivalta voi ostaa muuta juotavaa ja purtavaa. Voit ottaa mukaasi maksimissaan kaksi laukkua ilmaiseksi (yhden ruumaan ja yhden käsimatkatavaraksi).

Pysäköinti on ilmainen vain päivisin heille jotka matkustavat Stewartinsaarelle. Tehdessäsi matkavarausta voit pyytää bussikuljetuksen Bluffiin Invercagrillista, Queenstownista tai Te Anausta.

Osoitteesta directferries.fi löydät Stewart Island Experience aikataulut sekä hinnat ja voit varata Stewart Island Experience lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Stewart Island Experience vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Stewart Island Experience kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.