COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stewart Island Experience

Stewart Island Experience tarjoaa päivittäisiä matkoja express katamaraaneillaan Uuden Seelannin eteläsaaren Bluffin ja Stewartinsaaren Obanina välillä.

Laivapalvelu operoi vuoden ympäri. Matkaten 20 solmun nopeudella Foveauxin salmen läpi, 39 kilometrin pituinen matka kestää vain noin tunnin. Ethän unohda tarkkailla Uuden Seelannin eläimiä, etenkin merilintuja matkasi aikana.

Näillä moderneilla laivoilla sinulle tarjotaan ilmaista teetä ja kahvia. Lisäksi laivalta voi ostaa muuta juotavaa ja purtavaa. Voit ottaa mukaasi maksimissaan kaksi laukkua ilmaiseksi (yhden ruumaan ja yhden käsimatkatavaraksi).

Pysäköinti on ilmainen vain päivisin heille jotka matkustavat Stewartinsaarelle. Tehdessäsi matkavarausta voit pyytää bussikuljetuksen Bluffiin Invercagrillista, Queenstownista tai Te Anausta.

Osoitteesta directferries.fi löydät Stewart Island Experience aikataulut sekä hinnat ja voit varata Stewart Island Experience lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Stewart Island Experience vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Stewart Island Experience reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin Stewart Island Experience kaikki reitit