COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferriestä on tullut tärkeä liikenneväylä Australian itärannikolla sijaitsevien suosittujen turistikohteiden North Stradbroke Islandin sekä Eteläisen Moreton Bay Islandin välillä. Meren ylitykset ovat lyhyehköjä 45 minuutin matkoja, joten laivan viihdykkeet ovat melko yksinkertaiset, mutta ne mahdollistavat kätevän sekä stressittömän matkailun. Janon tai nälän iskiessä, laivasta löytyy kahvila, jossa voit nauttia kevyen välipalan tai oluen ihaillessasi kauniita maisemia.

Kesäkausina Australian paahtavaa kuumuutta helpottaa laivassa toimiva ilmastointi. Mukava henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi astuessasi laivaan ja avustaa ketä tahansa opastusta tarvitsevaa matkustajaa. Ennen lähtöä, henkilöstö varmistaa myös, että laiva operoi täsmällisesti ja turvallisesti.

Lemmikit ovat tervetulleita laivalle edellyttäen, että he noudattavat yhtiön terveys- ja turvallisuusvaatimuksia. Jotta meren ylitys sujuisi vaivatta, pyörällä matkustavien henkilöiden tulee odottaa ensin autojen sekä muiden ajoneuvojen laivaannousua ennen kuin he voivat astua laivaan.

Tarkastele Stradbroke Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Stradbroke Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Stradbroke Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Stradbroke Ferries reitit ja satamat

Operaattorin Stradbroke Ferries kaikki reitit