Stradbroke Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferriestä on tullut tärkeä liikenneväylä Australian itärannikolla sijaitsevien suosittujen turistikohteiden North Stradbroke Islandin sekä Eteläisen Moreton Bay Islandin välillä. Meren ylitykset ovat lyhyehköjä 45 minuutin matkoja, joten laivan viihdykkeet ovat melko yksinkertaiset, mutta ne mahdollistavat kätevän sekä stressittömän matkailun. Janon tai nälän iskiessä, laivasta löytyy kahvila, jossa voit nauttia kevyen välipalan tai oluen ihaillessasi kauniita maisemia.

Kesäkausina Australian paahtavaa kuumuutta helpottaa laivassa toimiva ilmastointi. Mukava henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi astuessasi laivaan ja avustaa ketä tahansa opastusta tarvitsevaa matkustajaa. Ennen lähtöä, henkilöstö varmistaa myös, että laiva operoi täsmällisesti ja turvallisesti.

Lemmikit ovat tervetulleita laivalle edellyttäen, että he noudattavat yhtiön terveys- ja turvallisuusvaatimuksia. Jotta meren ylitys sujuisi vaivatta, pyörällä matkustavien henkilöiden tulee odottaa ensin autojen sekä muiden ajoneuvojen laivaannousua ennen kuin he voivat astua laivaan.

Tarkastele Stradbroke Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Stradbroke Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Stradbroke Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.