Sugriwa Express
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Sugriwa Express

Ratkaisevana palvelijana Balin liikennealalla, Sugriwa Express tarjoaa vaivattoman meren ylityksen suosittuihin kohteisiin Indonesiassa. Kolme Nusa saarta kasvavat suositummaksi päivä päivältä, houkutellen kävijöitä kauniille rannoilleen ja vedenalaisiin aktiviteetteihin nauttimaan ihanasta säästä. Monet matkailijat täten riippuvat Sugriwa Expressin luotettavasta ja tehokkaasta palvelusta.

Matkoja on tarjottavissa päivän ympäri, ja ne ovat lyhyitä 30 minuutin matkoja satamien läheisyyden ansiosta. Täten, myös laivalla olevat viihdykkeet ovat yksinkertaiset, mutta kätevät lyhyille matkoille. Henkilökunta on äärimmäisen avulias turisteille, jotka eivät puhu alueen kieltä, ja palvelevat ilomielin ketä tahansa avustusta tarvitsevaa.

Laivayhtiön vieraanvaraisuus jatkuu myös laivan saavuttua satamaan, tarjoten matkustajille ilmaisen bussikuljetuksen sataman läheisille hotelleille, ettei sinun tarvitse tuhlata rahaa taksimatkoihin. Ennen laivaannousua matkustajia kehotetaan saapumaan satamaan noin 30 minuuttia aikaisemmin, jotta henkilökunta voi auttaa matkatavaroiden sekä muiden välineiden kanssa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Sugriwa Express aikataulut sekä hinnat ja voit varata Sugriwa Express lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Sugriwa Express vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Sugriwa Express kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.