COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Superfast Ferries

Superfast Ferries on kreikkalainen laivayhtiö joka tarjoaa päivittäisiä yhteyksiä Italian itärannikolta lukuisiin Kreikan satamiin Adrianmerellä.

Superfast Ferries pyrkii ylittämään asiakkaidensa odotukset tarjoamalla erinomaista palvelua ja vastinetta rahallesi suurella ultra-modernilla laivastollaan. Yhtiö perustettiin vuonna 1995, jolloin sen ensimmäiset Saksassa valmistetut auto-laivat alkoivat seilaamaan Patras-Ancona reitillä. Laivat vähensivät matka-aikaa 36 tunnista 20 tuntiin ja samalla säätivät Italian ja Kreikan välisten matkojen standardi pituuden. Patras-Igoumenitsa -Ancona reittiä operoi Superfast Ferriesin kanssa ANEK Lines, kun taas Piraeus-Heraklion reitillä yhtiön kanssa operoi sisaryhtiö Blue Star Ferries.

Yhtiön laivastoon kuuluu huippunopeat punavalkoiset Superfast I, II, XI ja XII. Laivoilta löytyy kaikki tarpeellinen pitkille matkoille, kuten lukuisia kauppoja, kasinoja, ulkokansibaareja, sekä suurimmilta laivoilta myös uima-altaita.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Superfast Ferriesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Superfast Ferries matkassa

Operaattorin Superfast Ferries kaikki reitit