Lautta satamasta Symi satamaan Astypalea

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Symi Astypalea, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 9 tuntia 40 minuuttia samalla kun Hellenic Seaways reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 h 40 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Symi Astypalea kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Symi - Astypalea lauttaoperaattorit

  • Blue Star Ferries
    • 1 lähtö viikoittain 9 h 40 min
    • Etsi hinta
  • Hellenic Seaways
    • 1 lähtö viikoittain 9 h 40 min
    • Etsi hinta

Astypalea opas

Kreikan saari Astypalea sijaitsee Itä-Egeanmerellä ja on yksi 12. saaresta, jotka muodostavat Dodekanesian saariryhmän. Astypalea sijaitsee kohdassa, jossa Dodekanesian saaret kohtaavat Kykladit, ja ylpeilee vuosisatoja vanhalla historialla, valkoisilla kylillä ja aurinkoisilla rannoilla. Astypalea, ryhmän läntisin saari on luonnollisesti jaettu Mesa Nisiin (sisempi saari, länsiosa) ja Exo Nisiin (ulompi saari, itäinen osa) ohuella 100m leveällä maakaistaleella.

Chora on saaren pääkaupunki ja satama. Se on yksi Egeanmeren kauneimmista kaupungeista, seisten kalliolla joka ulkonee mereen muodostaen kaksi lahtea. Katsoen yli kaupungin, kävijät näkevät Choran linnan sekä Evangelistrian ja Agios Georgioksen kirkkojen silmiinpistävien valkoisten kupolien kohoavan muurien yli. Linnan ympärillä on Choran taloja kalkittuine seinineen, sinisine ovineen ja ikkunoineen ja puisine parvekkeineen.

Saarelta on lauttayhteys Piraeuksen satamaan ja myös muille Dodekanesian ja Kykladien saarille ja Kreetalle.