Syros
Milos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Syros satamaan Milos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Syros Milos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 45 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 18 ylitystä viikko reitillä Syros Milos kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Syros - Milos?

Lautan ylitysaika Syros - Milos on noin 6h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Syros - Milos?

Syros to Milos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Syros - Milos on 35 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Syros - Milos?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Syros ja Milos välillä. Nämä ovat
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Syros - Milos?

Varaa lautat reitiltä Syros kohteeseen Milos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Syros ja Milos välillä?

Etäisyys Syros ja Milos välillä on noin 49 meripeninkulmaa.

Syros opas

Syros on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saari on noin 145 km kaakkoon Ateenasta. Syroksen asutuksesta on merkkejä 3000-vuosituhannelta eKr eri alueilla Halandrianissa ja Kastrissa. Havainnot osoittavat, että saarella on ollut metallitöiden laboratorio ja kaupallisia suhteita Vähässä-Aasiaan. 600-luvulla eKr, Samiansit miehittivät Syroksen ja monet Samoksen asukkaat muuttivat saareen. Sen ajan tärkeä lääkäri ja filosofi Pherecydis syntyi Syroksella ja joitakin vuosia myöhemmin hän meni Samokselle ja hänestä tuli opettaja Pythagoras.

Syros ei ole vain kaunis saari, vaan saari täynnä elävää kulttuuria ja vahvaa intohimoa taiteeseen. Vierailijoiden ei siksi tulisi laiminlyödä saaren museoita ja gallerioita, ja heidän kannattaisi myös varata aikaa viehättävillä kaduilla kuljeskelemiseen perinteisissä kylissä, ja upeiden rantojen ja vaikuttavien luolien tutkimiseen.

Syros on liitetty Piraeukseen tavanomaisella sekä highspeed lautalla, ja Rafinaan highspeed lautoilla.Ylitys Piraeukseen kestää noin 4 tuntia tavanomaisilla lautalla ja 2,5 tuntia highspeed lautalla. Rafinaan matka kestää noin 1,5 tuntia. Syros on kytketty myös tavanomaisilla lautalla tai highspeed lautalla kaikille Kykladien saarille ja myös Kreetalle, Dodekanesian saarille, Thessalonikissaan ja Skiathokselle.


Milos opas

Kreikan saari Milos on kaikkein läntisin Kykladien saari. Siellä on noin 5000 asukasta hajallaan 7 pikkukaupungissa (kuten Adamas, Plaka). Milos on kuuluisa Afroditen "Venus de Milo" patsaasta (mikä on nykyisin Louvressa, Pariisissa). Turismi on vasta hiljattain alkanut havahtumaan Miloksen kauniisiin rantoihin, joissa on kiviä ja kristallinkirkasta vettä. Milos on myös nimetty "Island of Coloursiksi" upean vulkaanisen alkuperänsä ansiosta.

Milos on liitetty Piraeuksen satamaan Ateenassa, kaikille Kykladien ja Dodekanesian saarille, ja Kreetalle lautoilla ja nopeilla katamaraaneilla. Sesongin aikana kesällä on lautat kulkevatpäivittäin. Miloksella on kaksis atamaa, pääsatama Adamas ja toinen satama Apollonia joka yhdistää Miloksen Kimolosiin ja Glaronissiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 07:00 12:45 5 tuntia 45 minuuttia To
Hellenic Seaways 07:00 14:10 7 tuntia 10 minuuttia Mon, Ke
SeaJets 09:10 17:05 7 tuntia 55 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 09:25 16:10 6 tuntia 45 minuuttia Ke
SeaJets 09:25 17:05 7 tuntia 40 minuuttia Ti, To, Pe
SeaJets 11:10 20:35 9 tuntia 25 minuuttia To, Pe, Sun
SeaJets 11:55 20:35 8 tuntia 40 minuuttia Ke
SeaJets 11:55 21:30 9 tuntia 35 minuuttia Mon, La
Hellenic Seaways 13:30 22:50 9 tuntia 20 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.