COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Singapore - Bintan -saari lautat sivullamme.

Tanah Merah - Bandar Bentan Telani lauttaoperaattorit

    • 17 lähtöä viikoittain 1 tunti 10 min
    • Etsi hinta

Laiva Tanah Merahista Bandar Bentan Telaniin

Bintan Resort Ferries yhdistää Singaporen Bintan -saareen liikennöiden Tanah Merah-Bandar Bentan Telani reitillä jopa 35 kertaa viikossa. Matka kestää noin tunnin.

Tanah Merah-Bandar Bentan Telani väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivujemme hintoja ja aikatauluja.

Tanah Merah opas

Tanah Merah on alue, joka sijaitsee Itä-Singaporessa. Se koostuu pääosin yksityisistä asuinkiinteistöistä, country clubeista ja joistain kevyen teollisuuden alueista. Tällä alueella sijaitsee myös segmentti East Coast Park. Kun maan talteenottaminen alkoi 1970-luvun alussa, useimmat rannikon kukkuloista tasoitettiin ja kaadettiin mereen joka loi maan nykyisen itärannikon. East Coast Parkway rakennettiin lähes kokonaan kierrätetylle maalle. Temasek peruskoulu sijaitsee kalliolla, Tanah Merahin Kechil entisellä paikalla. Kukkulat loppuvat äkillisesti Bedok Etelä Avenuen ja Upper East Coast Roadin risteyksessä sekä New Upper Changi Roadin toisessa päässä.

Tanah Merahin lähiöissä kulkee useita julkisen liikenteen reittejä, joten kuljetuksesta ei tarvitse huolehtia. Uusi Upper Changi Road, joka kulkee Tanah Merahin asuinalueella, tarjoaa useita bussilinjoja, joista jotkut tarjoavat pitkän matkan yhteyksiä.

Alueella on myös Tanah Merahin lauttaterminaali josta lähtee säännöllisiä lauttoja Indonesian Riau Saarille.


Bandar Bentan Telani opas

Bandar Bentan Telani sijaitsee Bintan Resortsin länsikärjessä. Bintan Resorts viittaa yleisesti Indonesian saaren Bintan pohjoisrannikon alueelle. Useimmat turistit tulevat sen seesteisen ominaisuuden takia, josta he nauttivat laiskotellen rannalla, nauttien kylpylästä, pelaten golfia ja harrastaen vesiurheilua. Alue on hyvin perhekeskeinen kohde, jossa on viisi yksityisomisteista lomakylää, neljä design golfkenttää sekä erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja läheisiä nähtävyyksiä. Alue on erotettu muusta Bintasta paksulla metsällä ja tarkastuspisteillä.

Bintan Island tai Negerin Segantang Lada on saari Riaun saaristossa Indonesiassa. Se on osa Riausaaria, jonka pääkaupunki, Tanjung Pinang, sijaitsee saaren eteläpuolella ja on saaren tärkein yhteisö. Sen hallinnollinen alue on nimetty Bintansaari Regencyksi, yhdeksi Riausaarten kuudesta hallinnollisista alueista. Kaupunki Tanjung Pinang on Bintansaaren autonominen alue.

Ylitys Singaporen Tanah Merahin lauttaterminaalista Bandar Bentan Telanille kestää noin 45 minuuttia.