COVID-19 Update Due to exceptional demand relating to Covid-19, and to ensure we help those customers that are sailing in the next 72 hours, we will be closing our customer service phone lines and handling all queries electronically. For any customer service enquiry please use our online contact form. Please note, we will deal with all enquiries based on sailing date priority so bear with us if your sailing is further in the future. We appreciate your understanding and support during these exceptional circumstances.

Tane Yaku Jetfoil

Tane Yaku Jetfoil on japanilainen laivayhtiö joka operoi yhteyksiä Kagoshiman, Tanegashiman ja Yakushiman saarten välillä huippunopeilla Rocket ja Toppy kantosiipialuksilla.

Matkoja saarille on tarjolla joka päivä ja ympäri vuoden. Matkojen yleisyys lisääntyy kesän huippu kautena. Yakushiman saarelle voi matkustaa joko Miyanourasta tai Anbosta. Vaikka Tanegashimalla on kaksi satamaa, Tane Yaku matkaa vain Nishinoomoten satamaan saaren pohjoispuolella. Japanin eteläisimmälle Kyushu -saarelle pääsee Kagoshiman ja Ibusukin satamista. Saarten välillä operoi myös lauttapalvelu.

Tane Yaku operoi Boeing 929 Jetfoil -alusta joka on matkustajia kantava vesisuihkuvoimalla liikkuva kantosiipialus. Alukset on suunniteltu lyhyille ja nopeille matkoille matkustajien kuljettamiseen joten niiden mukavuudet ovat rajalliset. Laivoista löytyy kuitenkin juoma-automaatteja. Jetfoililla matkustaminen on erittäin mukavaa hyvän sään salliessa. Matkustajille jaetaan paikat laivaan astuessa ja matkan aikana matkustajien tulee olla turvavöissä. Matkustamo on mukava ja melko tilava.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Tane Yaku Jetfoil -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Tane Yaku Jetfoil -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Tane Yaku Jetfoiliä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Tane Yaku Jetfoil kaikki reitit