COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tane Yaku Jetfoil

Tane Yaku Jetfoil on japanilainen laivayhtiö joka operoi yhteyksiä Kagoshiman, Tanegashiman ja Yakushiman saarten välillä huippunopeilla Rocket ja Toppy kantosiipialuksilla.

Matkoja saarille on tarjolla joka päivä ja ympäri vuoden. Matkojen yleisyys lisääntyy kesän huippu kautena. Yakushiman saarelle voi matkustaa joko Miyanourasta tai Anbosta. Vaikka Tanegashimalla on kaksi satamaa, Tane Yaku matkaa vain Nishinoomoten satamaan saaren pohjoispuolella. Japanin eteläisimmälle Kyushu -saarelle pääsee Kagoshiman ja Ibusukin satamista. Saarten välillä operoi myös lauttapalvelu.

Tane Yaku operoi Boeing 929 Jetfoil -alusta joka on matkustajia kantava vesisuihkuvoimalla liikkuva kantosiipialus. Alukset on suunniteltu lyhyille ja nopeille matkoille matkustajien kuljettamiseen joten niiden mukavuudet ovat rajalliset. Laivoista löytyy kuitenkin juoma-automaatteja. Jetfoililla matkustaminen on erittäin mukavaa hyvän sään salliessa. Matkustajille jaetaan paikat laivaan astuessa ja matkan aikana matkustajien tulee olla turvavöissä. Matkustamo on mukava ja melko tilava.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Tane Yaku Jetfoil -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Tane Yaku Jetfoil -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Tane Yaku Jetfoiliä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Tane Yaku Jetfoil reitit ja satamat

Operaattorin Tane Yaku Jetfoil kaikki reitit