COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Tasmania

Tasmania, tai "Tassie", kuten se tunnetaan paikallisesti sijaitsee noin 240km manner-Australiasta kaakkoon ja siellä asuu noin puoli miljoonaa ihmistä.

Tasmania on luonnonvaraisten ja kauniiden maisemien saari, jossa on ystävällisiä ja avuliaita ihmisiä. Saarella on rento elämäntapa, ihanaa viiniä ja ruokaa ja piinaava historia joka näkyy mahtavilla vankiaikakauden raunioilla.

Tasmania on myös Australian pienin valtio ja maantieteellisesti monipuolisin, yli 40 prosenttia Tasmaniasta on julistettu kansallispuistoksi ja maailmanperintökohteeksi.

Joten ei ole väliä mihin menet Tasmaniassa, pysytkö yhdessä paikassa vai kierrätkö koko saaren, me tiedämme että olet ilahtunut siitä mitä löydät ja yllätyt siitä, kuinka iso Tasmania todella onkaan.

Tasmaniaan pääsy meritse on suhteellisen yksinkertaista ja stressitöntä. Laivat lähtevät Melbournen satamasta manner-Australiasta ja rantautuvat Esplanadille East-Devonportissa Tasmanian pohjoispuolella. Suosittu ylitys kulkee ympäri vuoden ja sitä hoitaa TT-Line niiden Spirit of Tasmania lautiolla.

Suositut lauttaoperaattorit

    • 7 lähtöä viikoittain 9 h 30 min
    • Etsi hinta

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Tasmania