The Tanis Fast Cruise
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

The Tanis Fast Cruise

Tanis Fast Cruise on Balilla toimiva lauttayhtiö, joka perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1992. Nykyään se tarjoaa säännöllisiä lauttoja Indonesiasta Balille, jotka lähtevät Sanur Beachilta Nusa Penidalle ja Nusa Lembonganille (Jungut Batu Beach) ympäri vuoden. Se on aina ollut ylpeä mukavasta palvelusta kaikille matkustajilleen, jotka matkustavat näiden kahden kauniin matkailukohteen välillä.

Tanis Fast Cruisen laivastossa on 3 alusta, jotka liikennöivät kaikilla käytettävissä olevilla reiteillä. Grand Tanis voi kuljettaa jopa 186 matkustajaa yhdellä matkalla, ja sen nopeus on jopa 33 solmua. Tanis Ranger ja Tanis Spirit voivat kuljettaa vastaavasti 70 ja 100 matkustajaa.

Kaikissa Tanis Fast Cruisen liikennöimissä lautoissa on pelastusliivit, pelastuslautat, soihdut, palosammuttimet ja meriradioviestintä hätätilanteita varten. Laivoissa on myös huipputekniset navigointijärjestelmät.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi The Tanis Fast Cruise -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi The Tanis Fast Cruise -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme The Tanis Fast Cruiseiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin The Tanis Fast Cruise kaikki reitit

The Tanis Fast Cruise routes and ports

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.