Tokai Kisen
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Tokai Kisen

Tokai Kisen on johtava laivaoperaattori joka yhdistää monet Tokion, Kanagawan, Chiban ja Shizukan Prefektuurin satamat Izu saariin monesti vuodessa.

Tokai Kisenillä, joka perustettiin vuonna 1889, on 120 vuoden kokemusta merenkulusta. Sen laivasto koostuu kahdestsa suuresta matkustaja-aluksesta nimiltä Tachibana-Maru ja Salvia-Maru sekä neljästä värikkäästä ja huippunopeasta suihkumoottorilla kulkevasta veneestä - Seven Island Ai, Seven Island Niji, Seven Island Tomo ja Seven Island Tairyo.

Voit matkustaa nopeilla veneillä Takeshiban terminaalista Tokiossa Kurihaman satamaan Kanagawassa, Shizuokan Atamin satamasta Izu Oshimaan, Toshimaan, Nijimaan, Sihikinejimaan ja Izu saarilla sijaitsevaan Kozushimaan. Tokion ja Izu Oshiman matkat kestävät noin tunnin ja 45 minuuttia, kun taas Atamin ja Izu Oshiman matka kestää vain 45 minuuttia. Tokai Kisen -laiva tarjoaa myös monia matkoja Izu saarten välillä.

Machibana-Maru laiva on 118 metrinen ja on operoinut vuodesta 2014 lähtien. Sille mahtuu jopa 1000 matkustajaa. Toinen matkustaja-aluksista, Salvia-Maru, perustettiin vuoden 1992 joulukuussa ja sille mahtuu 816 matkustajaa. Laivoilta löydät monia mukavuuksia kuten ravintolan, tupakointitilan, suihkutilan, myyntiautomaatteja sekä julkisia WC-tiloja. Tarjolla on myös suuri valikoima hyttejä joka budjettiin, jotta jokaisella matkustajalla on mahdollisuus virkistäytyä ennen satamaan saapumista.

Tachibana-Maru lähtee yleisimmin Takeshiman terminaalista Tokiossa ja matkaa Miyakejimaan, Mikurajimaan ja Hachijojimaan tehden yöllisiä matkoja. Riippuen reitistä, matkan kesto vaihtelee 6 tunnista 30 minuutista 10 tuntiin ja 20 minuuttiin. Salvia-Maru lähtee Tokiosta ja Yokohamasta Izu Oshimaan, Toshimaan, Nijimaan, ja Kozushimaan matkaten myös yön yli. Jos suosit päivisin matkustamista, satamista on mahdollista ottaa nopeita suihkumoottoreilla kulkevia veneitä.

Izu saaret ovat Japanille kuuluva saariryhmä Tyynellä Valtamerellä. Toisin kuin Tokio City, nämä saaret ovat täynnä kaunista luontoa kuten koskemattomia rantoja, aktiivisia tulivuoria ja lukuisia eläimiä kuten valaita ja delfiinejä. Tämän lisäksi saaret ovat täydellisiä surffaamiselle sekä tähtien katselulle.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Tokai Kisenin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Tokai Kisen kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.