COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trapani - Napoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Italia lautat sivullamme.

Trapani - Napoli lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Trapani satamaan Napoli

Löydä parhaat lauttamatkatarjoukset Direct Ferriesien kautta maan Sisilia ja maan Italia välillä satamasta Trapani satamaan Napoli ja vertaile vaihtoehtoreittejä kun mahdollista.

Käytä meidän Trapani Napoli lauttaopasta löytääksesi kaiken mitä sinun tulee tietää varatessasi lauttamatkaa maahan Italia, mukaanlukien kuka operoi Trapani Napoli reittiä ja onko olemassa muita mahdollisia ylityksiä.

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Italia ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Trapani ja tulosatama Napoli vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Trapani opas

Trapanin kaupunki sijaitsee Italian Sisilian saarella ja se on Trapanin maakunnan pääkaupunki. Kaupunki on tärkeä kalasatama ja tärkein portti Egadisaarille. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin Elymiansien aikaan. Trapanissa on useita mielenkiintoisia kirkkoja , mukaanlukien kaupungin kunnostettu katedraali, Cattedrale di San Lorenzo, joka huolimatta sen barokin tyylistä,on 1300–luvulta. Chiesa del Purgatorio on veistosten koti, joitaa kuljetetaan läpi Trapanin kaupungin kuuluisan pääsiäisen kulkueen aikana. Pitkäperjantaina nämä kaksikymmentä puista patsasta, Misterit, kuljetetaan katujen läpi viittaan pukeutuneiden kansalaisten avulla. Trapanin alueen nähtävyyksiä ovat keskiaikainen muurattu kukkulakaupunki Erice, Marsala (kuuluisa viini) ja antiikin Kreikan paikka Selinunte. Yksi parhaista retkistä - ja erinomainen pohja muutamalle päivälle - on kolme saarta saaristossa. Kahdelle saarista pääsee Trapanista vain puolessa tunnissa, ja ne ovat hyviä paikkoja rentoutua, uida, sukeltaa, pyöräillä ja puuhailla.

Trapanin satamasta lautat lähtevät saarille kuten Pantelleria sekä Napoli, Cagliari Sardiniassa ja Tunisiassa.