Trasmapi
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Trasmapi

Trasmapi on matkustajaliikenteen johtava lauttayhtiö Baleaarien saarten Ibizan ja Formenteran välillä omaten enemmän laivoja, enemmän ylityksiä sekä tietysti enemmän asiakkaita.

Trasmapilla on yli 40 vuotta merenkulun kokemusta ja sitä pidetään alueen laivamatkailun edelläkävijänä operoiden yhdeksää modernia ja suurta laivaa. Trasmapi tarjoaa päivisin 8 lähtöä Pityussaarille ja kesäisin matkoja on jopa 20. Näille laivoille mahtuu 250-450 henkeä ja osille niistä mahtuu myös ajoneuvoja.

Trasmapi laivat matkaavat Ibizan eteläisen sataman ja Formenterassa sijaitsevan Savinan pohjoissataman välistä 17 kilometrin matkaa. Laivat kuljettavat sinut saarille mukavassa ilmastoidussa makustamossa jolta pääsee myös aurinkokannelle.

Osoitteesta directferries.fi löydät Trasmapi aikataulut sekä hinnat ja voit varata Trasmapi lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Trasmapi vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.