COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trieste Lines

Trieste Lines perustettiin vuonna 2001 ja on siitä lähtien tarjonnut huippunopeita yhteyksiä Italian koillisen Triesten kaupungista moniin Istrian rannikon satamiin Pohjois-Kroatian niemimaalla.

Ustica Lines Span perustama Trieste Lines oli alunperin tarkoitettu Triesten ja Pulan välisiin yhteyksiin mutta yhtiö on laajentanut verkostoaan lisäten enemmän valinnanvaraa säännöllisillä reiteillä Poreciin, Rovinjiin ja Piraniin. Nopeilla, tehokkailla ja turvallisilla matkoillaan Triestestä on tullut yksi alueen suosituimmista laivayhtiöistä. Yhtiön moderniin kantosiipialuksista koostuvaan laivastoon kuuluu Calarossa, Cris M ja Fiammetta M jotka takaavat mukavan ja tyylikkään merimatkan joka kerralla.

Koska Trieste Lines tarjoaa kattavan valikoiman reittejä, olet vain lyhyen merimatkan päässä Teisten kosmopoliittisesta kaupungista ja Istrian upeista rannikkokaupungeista.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Trieste Linesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.