COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

TTT Lines

TTT Line tarjoaa ympärivuotisen reitin Länsi-Italian Napolin ja Sisilian Catanian välillä sekä matkustajille että ajoneuvoille.

Yhtiön laivastoon kuuluu kaksi laivaa; Trinacria ja Partenope. Molemmat ovat 22 solmun nopeudella kulkevia ro-ro -matkustaja -aluksia jotka alkoivat operoimaan vuonna 2002. Alukset kantavat 7,200 tonnin painon ja 950 matkustajaa.

TTT Linesin laivoilta löydät mukavia istuimia ja valikoiman en-suite majoituksia. Näihin kuuluu 78 neljän hengen hyttiä sekä kaikki tarvittavat palvelut mukavalle matkalle. Voit rentoutua ravintolabaarissa laivan perässä tai laivan nojatuoleilla, sohvilla ja kahvipöydillä varustetussa olohuoneessa. Tarjolla on myös hienostuneita ruokasaleja joissa matkustajat voivat nauttia itsepalveluravintolan tai à la carte ravintolan tarjoamia Välimeren ruokia.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata TTT Lines -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista TTT Lines -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.