COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tuana Maritime

Tuana Maritime on turkkilainen laivayhtiö joka tarjoaa suosittuja matkoja maan Turkoosilla rannikolla sijaitsevasta Fethiyen satamasta Kreikan Rodos -saarelle.

Tuana Maritimen, joka perustettiin Fethiyessä vuonna 2002, päätavoite on tarjota edullisia matkoja sekä palvelua joka ylittää asiakkaiden odotukset. Turkin ja Rodoksen välinen matka kestää noin 90 minuuttia ja on tarjolla huhtikuusta lokakuuhun. Matkojen yleisyys lisääntyy lomakausina.

Tuana Maritime operoi lauttayhteyksiä kahdella modernilla matkustaja-aluksella nimiltä Aegean Queen ja Flying Poseidon. Molemmat alukset rakennettiin varta vasten matkan olosuhteisiin sopiviksi. Aegean Queeniin mahtuu 336 matkustajaa kun taas nopeampaan Flying Poseidoniin mahtuu 125 matkustajaa. Koska molemmat ovat huippunopeita aluksia, niiden mukavuudet on rajoitettu istuimiin sekä WC-tiloihin. Matkan aikana laivoilta voi kuitenkin ostaa virvokkeita ja purtavaa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Tuana Maritime aikataulut sekä hinnat ja voit varata Tuana Maritime lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Tuana Maritime vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.