TurboJet

Yli 50 vuoden kokemuksella TurboJET:istä on kasvanut nopean matkustajakuljetuksen maailmanmarkkinoiden johtaja Hongkongissa sekä Macaussa, tarjoten miljoonille matkustajille vuosittaista palvelua kellon ympäri.

Hongkongin ja Macaun satama-yhteyksien lisäksi TurboJET operoi yhteistyössä Hong Kongin Kansainvälisen Lentokentän kanssa lukuisia reittejä Pearl River Deltan läheisyydessä sijaitsevien satamien välillä Skypier-laiturin läpi tarjoten nopeita ja vaivattomia ylityksiä.

TurboJET pyrkii tarjoamaan parhaimman matkustuskokemuksen. Laivalta löydät valikoiman istumapaikkoja jotka vaihtelevat Economy -luokasta Super ja Premier Grand -luokkaan sekä ruokaa, virvokkeita ja tax-free tuotteita.

Super Class matkustamo tarjoaa taipuvia ja säädettäviä istuimia. Lipun hintaan kuuluu myös ilmainen ateria, sanomalehtiä ja etusija maihinnousussa sekä mahdollisuus käyttää Super Class odotustilaa.

Premier Grand Class matkustamo tarjoaa matkustajille mitä ylellisimpää palvelua. Ateriat ovat ilmaisia ja lämpimiä ja tarjolla on myös viiniä ja kuumia juomia ylellisissä tiloissa.

TurboJETin suuri laivasto koostuu 45 solmulla kulkevista huippunopeista aluksista joihin kuuluu suihkumoottoreilla kulkevia veneitä ja katamaraaneja joihin mahtuu 190-400 matkustajaa.

Osoitteesta directferries.fi löydät TurboJet aikataulut sekä hinnat ja voit varata TurboJet lippuja. Kun mahdollista, vertaamme TurboJet vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin TurboJet kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit