COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Turgutreis - Kos on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Turkki - Dodekanesian saaret lautat sivullamme.

Turgutreis - Kos lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 25 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Turgutreis satamaan Kos

Turkki ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Turgutreis Kos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Bodrum Express -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 25 minuuttia samalla kun Dentur Avrasya reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Turgutreis Kos kohteiden Turkki ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Kos opas

Kreikan Kosin saari sijaitsee kaakkois-Egeanmerellä, etelään Kalymnokselta ja pohjoiseen Nisyrokselta. Kos sijaitsee muinaisella Keramikonlahdella (Kerme Körfezi) vain 3 meripeninkulman päässä Turkin rannikosta ja on kolmanneksi suurin saari Dodekanesian saariryhmässä. Kos on yksi parhaista Kreikan saarista tyypilliseen rantalomaan, ja se oli yksi ensimmäisistä saarista jotka tähtäsivät massaturismiin isossa volyymilla: monia hotelleja on rakennettu rantoja pitkin pitkällä hiekkarannalla. Suhteellisen tasainen maisema on auttanut tekemään pyöräilystä erittäin suositun loma-aktiviteetin ja polkupyörävuokrausmyyntipisteitä löytyy tungokseen asti. Kosin kaupungin yöelämän ja lukuisten rantojen lisäksi saari tarjoaa myös yhden Välimeren parhaista arkeologisista kohteista.

Kosilta lähtee päivittäisiä lauttoja Piraeukselle, muille Dodekanesian saarille, koillis-Egeanmeren saarille ja Turkkiin. Matka tavanomaisella lautalla voi kestää jopa 13 tuntia, riippuen välipysähdyksistä, ja matka highspeed lautalla kestää 5 – 8 tuntia.