COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Turgutreis - Leros on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Turkki - Dodekanesian saaret lautat sivullamme.

Turgutreis - Leros lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Turgutreis satamaan Leros

Turkki ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Turgutreis Leros, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Bodrum Express -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 15 minuuttia samalla kun Dentur Avrasya reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Turgutreis Leros kohteiden Turkki ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Leros opas

Kreikan saarei Leros on osa Dodekanesian saariryhmää ja sijaitsee saarten Patmos ja Kalymnos välissä. Vierailijat helposti yhdistävät oleskelunsa Patmoksen, Kalymnoksen ja Lipsin matkoihin. Kreikkalaisen mytologian mukaan Artemis meni metsästämään Lerokselle, koska siellä oli paljon peuroja. Lerosksen pitkä historia on kuvattu monissa nähtävyyksissä ja monumenteissa ympäri saarta, kuten keskiaikaisessa linnassa ja saaren mielenkiintoisissa museoissa. Alinda ja Agia Marinan ovat suosituimpia paikkoja saarella, kun taas rauhaisa ajelu saaren ympäri vie kävijät rentouttaville rannoille ja kristallinkirkkaille vesille. Viime vuosina Leroksesta on kehitetty sukelluskohde johtuen monista antiikin hylyistä, joita on löydetty ympäröiviltä merialueilta.

Saaren satamasta on päivittäin lauttayhteys Piraeuksen satamaan ja tavanomaisilla lautalla ja kantosiipialuksella useimmille Dodekanesian saarille kuten Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rodos, Symi ja Nisyros. Viikoittainen yhteys on myös osalle Kykladien saarista kuten Syros ja Amorgos.