COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ultramar

Ultramar kuljettaa noin viisi miljoonaa matkustajaa vuodessa Meksikon mantereen ja Cozumelin ja Isla Mujeresin saarten välillä. Operaattorin nykyaikaiset alukset kuljettavat matkailijoita ja paikallisia kaikkiin maan kaakkoisrannikolla oleville suosituimpiin ”hot spot” kohteisiin.

Palveluja on valtava valikoima päivittäin. Playa del Carmenin ja Cozumelin välillä kulkevalla reitillä on jopa 18 lähtöä molempiin suuntiin, ja lautat lähtevät joka tunti. Matkustajilla on valtava valikoima vaihtoehtoja, jos he matkustavat Cancúnin ja Isla Mujeresin välillä, palvelut ovat tarjolla aamupäivästä myöhään yöhön. Cancúnin hotellialueella on neljä kohdetta Puerto Juárezissa, Playa Tortugasissa, El Embarcaderossa ja Playa Caracolissa, jotka yhdistyvät kauniin saaren määränpään.

Ultramarin laivasto koostuu nykyaikaisista, huippu-tekniikan aluksista. Nämä vaihtelevat pienemmistä aluksista, jotka pystyvät kuljettamaan 150 matkustajaa, niiden lippulaivaan, joka voi kuljettaa jopa 800 matkustajaa, ja niissä on ilmastointi, katettu ja avoin kannet, panoraamaikkuna, lasten leikkialue, TV-näytöt, snackbaari, sähkö virtalähteet, elävä musiikki, vedenalainen valaistus ja uuden sukupolven väylät pikanousuille.

Osoitteesta directferries.fi löydät Ultramar aikataulut sekä hinnat ja voit varata Ultramar lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Ultramar vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.