COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unyu Ferries yhdistä Etelä-Japanin Shikokun ja Kyushun operoiden Yawatahaman, Beppun ja Usukin satamien välillä.

Vuonna 1884 perustettu Uwajima-Unyu Ferries tekee kaupunkien välisen matkailun helpommaksi, jotta voit välttää pitkät automatkat.

Yawatahaman ja Beppun välinen matka kestää noin 2 tuntia 50 minuuttia kun taas Yawatahaman ja Usukin välinen matka kestää 2 tuntia 25 minuuttia. Beppu on kuuluisa turistikohde sen lämpimien keväiden ansiosta.

Uwajima-Unyu Ferries hyödyntää reiteillään neljää ultra-modernia laivaa nimiltä Akatsukimaru, Oita, Ehime ja Sakura. Niille mahtuu 485-610 matkustajaa sekä yli 145 autoa. Akatsukimaru on laivoista uusin ja aloitti toimintansa vuonna 2014. Laivat tarjoavat tilavia matkustamoja, hierontatuoleja, vuokrattavia iPadejä, wifi-yhteyden sekä kaupan josta löytyy valikoima tuotteita kuten matkamuistoja ja alkoholia.

Olit sitten työmatkalla, lomamatkalla tai lyhyellä lepotauolla, Uwajima-Unyu Ferries on sinulle ihanteellinen ratkaisu Shikokun ja Kyushun vierailuun.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Uwajima-Unyu Ferries -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Uwajima-Unyu Ferries -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Uwajima-Unyu Ferries reitit ja satamat

Operaattorin Uwajima-Unyu Ferries matkassa

Operaattorin Uwajima-Unyu Ferries kaikki reitit