Uwajima-Unyu Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unyu Ferries yhdistä Etelä-Japanin Shikokun ja Kyushun operoiden Yawatahaman, Beppun ja Usukin satamien välillä.

Vuonna 1884 perustettu Uwajima-Unyu Ferries tekee kaupunkien välisen matkailun helpommaksi, jotta voit välttää pitkät automatkat.

Yawatahaman ja Beppun välinen matka kestää noin 2 tuntia 50 minuuttia kun taas Yawatahaman ja Usukin välinen matka kestää 2 tuntia 25 minuuttia. Beppu on kuuluisa turistikohde sen lämpimien keväiden ansiosta.

Uwajima-Unyu Ferries hyödyntää reiteillään neljää ultra-modernia laivaa nimiltä Akatsukimaru, Oita, Ehime ja Sakura. Niille mahtuu 485-610 matkustajaa sekä yli 145 autoa. Akatsukimaru on laivoista uusin ja aloitti toimintansa vuonna 2014. Laivat tarjoavat tilavia matkustamoja, hierontatuoleja, vuokrattavia iPadejä, wifi-yhteyden sekä kaupan josta löytyy valikoima tuotteita kuten matkamuistoja ja alkoholia.

Olit sitten työmatkalla, lomamatkalla tai lyhyellä lepotauolla, Uwajima-Unyu Ferries on sinulle ihanteellinen ratkaisu Shikokun ja Kyushun vierailuun.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Uwajima-Unyu Ferries -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Uwajima-Unyu Ferries -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Uwajima-Unyu Ferries matkassa

Uwajima-Unyu Ferries routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.