Ventotene
Terracina
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ventotene satamaan Terracina

Pontiset saaret ja Italia yhdistyvät reitillä Ventotene Terracina. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: NLG. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 5 minuuttia.

Ventotene Terracina matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pontiset saaret - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ventotene - Terracina?

Lautan ylitysaika Ventotene - Terracina on noin 2h 05m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ventotene - Terracina?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Ventotene to Terracina ja tämä on
  • NLG

Miten voin varata lauttalippuja Ventotene - Terracina?

Varaa lautat reitiltä Ventotene kohteeseen Terracina tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Ventotene opas

Pieni Ventotene kuuluu Ponzianen saariryhmään Italian länsirannikon edustalla.
Vain kolme kilometriä pitkän ja 800 metriä leveän Ventotenen nimi tulee saaren yli puhaltavista tuulista (tuuli italiaksi on vento).


Terracina opas

Italian kaupunki Terracina on merirantalomakohde Etelä Lazion alueella, joka sijaitsee Rooman ja Napolin välissä. Se oli tärkeä satama Rooman Via Appia Waylle, ja suuren temppelin Jupiterin sijainti. Tänään moderni kaupunki levittäytyy tasangolla kukkulan alla, pitkin leveää hiekkarantaa, joka houkuttelee monet kävijät kesäisin. Moderni osa Terracinaaa on laajalla puiden reunustamalla bulevardilla joka johtaa rantaan sataman länsipuolella. Meri ja hiekka ovat kaupungin tärkein vetonaula monille sen italialaisillekin kesävieraille. Laivat lähtevät satamasta Pontinen saarille. Veneillä vuorattu kanava johtaa satamaan bussiasemalta, alueella on kalahalli, jossa laatikot ovat täynnä tuoretta kalaa. Lisää charmia ja historiaa löytyy Centro Storicosta, vanhasta osasta kaupunkia, joka sijaitsee ylämäkeen bussiasemalta. Historiallisessa Terracinan sydämessä on Piazza del Municipio, joka sisältää Roman Forumin pihakivien, murenevan holvikäytävän, kaupungin katedraalin, kunnanvaltuuston päämajan ja arkeologisen museon. Lähistöllä voit myös nähdä antiikin kivetyn Via Appian.

Lautat kaupungin portista liittävät Terracinan Ponzaan.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.