COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ventotene - Terracina on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pontiset saaret - Italia lautat sivullamme.

Ventotene - Terracina lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 2 hr 5 min
    • Get price

Lautta satamasta Ventotene satamaan Terracina

Pontiset saaret ja Italia yhdistyvät reitillä Ventotene Terracina. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: NLG. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 5 minuuttia.

Ventotene Terracina matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ventotene opas

Pieni Ventotene kuuluu Ponzianen saariryhmään Italian länsirannikon edustalla.
Vain kolme kilometriä pitkän ja 800 metriä leveän Ventotenen nimi tulee saaren yli puhaltavista tuulista (tuuli italiaksi on vento).


Terracina opas

Italian kaupunki Terracina on merirantalomakohde Etelä Lazion alueella, joka sijaitsee Rooman ja Napolin välissä. Se oli tärkeä satama Rooman Via Appia Waylle, ja suuren temppelin Jupiterin sijainti. Tänään moderni kaupunki levittäytyy tasangolla kukkulan alla, pitkin leveää hiekkarantaa, joka houkuttelee monet kävijät kesäisin. Moderni osa Terracinaaa on laajalla puiden reunustamalla bulevardilla joka johtaa rantaan sataman länsipuolella. Meri ja hiekka ovat kaupungin tärkein vetonaula monille sen italialaisillekin kesävieraille. Laivat lähtevät satamasta Pontinen saarille. Veneillä vuorattu kanava johtaa satamaan bussiasemalta, alueella on kalahalli, jossa laatikot ovat täynnä tuoretta kalaa. Lisää charmia ja historiaa löytyy Centro Storicosta, vanhasta osasta kaupunkia, joka sijaitsee ylämäkeen bussiasemalta. Historiallisessa Terracinan sydämessä on Piazza del Municipio, joka sisältää Roman Forumin pihakivien, murenevan holvikäytävän, kaupungin katedraalin, kunnanvaltuuston päämajan ja arkeologisen museon. Lähistöllä voit myös nähdä antiikin kivetyn Via Appian.

Lautat kaupungin portista liittävät Terracinan Ponzaan.