Vigourmarine
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Vigourmarine

Vigourmarine on malesialainen liikennöitsijä, joka tarjoaa säännöllisiä lauttoja Merangista Malesian itärannikolla sijaitseville Redangin ja Lang Tengahin saarille. Tällä hetkellä kyseessä on kausiluonteinen liikenne, joka jatkuu syyskuun loppuun asti. Tämä voi kuitenkin muuttua sen mukaan, kuinka paljon varauksia he saavat kesän aikana.

Vigourmarine tarjoaa kolme reittiä: Merangista Redangin saarelle, Merangista Lang Tengahin saarelle ja Redangin saarelta Lang Tengahin saarelle. Kaikki mantereelta tulevat lautat lähtevät Merangin laiturilta, joka sijaitsee Sungai Merangin suulla. Varmista, että saavut paikalle vähintään 30 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöä, jotta lähtöselvitykseen jää aikaa. Vigourmarinen liikennöimiin lauttoihin mahtuu vain jalkaisin kulkevia matkustajia.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Vigourmarine -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Vigourmarine -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Vigourmarineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Vigourmarine kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.