Voyager
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Voyager

Voyager on karibialainen laivaoperaattori joka tarjoaa huippunopeita yhteyksiä Ranskan merentakaisien alueiden, St. Martinin ja St. Barthsin, välillä Pienten Antillien saaristossa.

Yhtiön perustamisvuodesta 1995 lähtien Voyager on kantanut yli miljoona matkustajaa näiden saarten välillä. Yhtiön suosio johtuu sen käytännöllisestä aikataulusta. Matkoja on tarjolla monesti päivässä ja ne kestävät vain 30 minuuttia. Yhtiö operoi korkealaatuisia laivoja joista suurin on St. Martin.

Laivue koostuu kolmesta alumiinirunkoisesta laivasta jotka rakennettiin varta vasten Karibian meren alueella matkustamiseen. ‘Voyager 1' ja 'Voyager 2' kantavat yli sata matkustajaa ja matkustavat 23 ja 25 solmun nopeuksilla. Laivoista uusin, 'Voyager 3' Dreamliner on kantosiipikatamaraani joka on suunniteltu matkustamaan erittäin sulavasti, jotta matkat sujuisivat mukavammin ja olisivat nopeampia.

Jokaiselta laivalta löytyy mukavat sisätilat suurilla ikkunoilla joista voi ihailla karibian panoraamisia maisemia ja bongailla valaita siemaillessasi Voyager-miehistön tarjoamia virvokkeita. Voit myös valita alakannen ilmastoidun matkustamon ja aurinkokannen välillä.

Koska 'Voyager 3' ranekkettiin vasta vuonna 2011, siltä löytyy kaikki tarvittava kuten video-järjestelmä, 2 x 1300 hevosvoiman moottorit sekä ylellisiä business-luokan matkustamoja.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Voyagerin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Voyager kaikki reitit

Voyager routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.