COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Wallaroo - Lucky Bay on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Wallaroo - Lucky Bay lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Wallaroo satamaan Lucky Bay

Direct Ferriesin kautta voit vertailla lauttamatkoja maassa Australia reitillä Wallaroo Lucky Bay nopealla ja helpolla saatavuus- ja hintahaullamme.

Me näytämme Wallaroo Lucky Bay reitin hinnat suoraan lauttayhtiön varaussysteemistä ja vertaamme kaikkia vaihtoehtoja taaten, että löydät parhaan hinnan ylityksellesi. Hinnan saaminen ja lautan varaaminen maahan Australia ei voisi olla helpompaa!

Lauttalipun hinnan saaminen on nopeaa ja helppoa! Yksinkertaisesti valitse lähtöpaikkasi hakukoneessa the Aikataulut & hinnat, sitten Wallaroo Lucky Bay reittivalikoimasta, matkustajien määrä ja paina etsi-nappia.

Wallaroo opas

Wallaroo on satamakaupunki Yorken niemimaan länsipuolella Etelä-Australiassa. Kaupunki sijaitsee vuorovesijättömaalla joka on 13 metriä merenpinnan yläpuolella. Wallaroossa on kuiva Välimeren ilmasto, vuodenaikojen lämpötilat ovat muutaman asteen yläpuolella Adelaiden lämpötiloista. Lämpötilat ovat samanlaisia kuin Kadinassa ja sään kuviot ovat samanlaisia kuin Kadinassa ja Adelaidessa. Kaupunki on noin 160 km luoteeseen Adelaidesta ja on yksi kolmesta Copper Triangle kaupungeista. Ne ovat kuuluisia historiallisesta jaetusta kuparin kaivosteollisuudesta. Kaupunkeja kollektiivisesti kutsutaan "Pikku Cornwall". Kaupungin nimi on peräisin aboriginaalien sanasta "Wadlu Warusta", joka tarkoittaa Wallabyn virtsaa! Wallaroon asutus perustettiin Wallaroon lahdelle vuonna 1861 ja julistettiin kaupungiksi vuonna 1862. Vuoteen 1865 väkiluku oli 3000, ja se saavutti huippunsa (5000) vuonna 1920. Se oli Yorken niemimaan suurin ja tärkein satama vuoteen 1923, kunnes kuparin tuotanto päättyi.


Päivittäinen lautta kulkee Wallaroon ja Lucky Bayn välillä.


Lucky Bay opas

Lucky Bay sijaitsee Eyren niemimaalla Etelä-Australiassa. Samalla kun tutki etelärannikkoavuonna 1802, Matthew Flinders purjehti vaarallisen reitin läpi Recherchen saariston. Hän nimesi Lucky Bayn, kun hänenen aluksensa HMS Investigator haki sieltä suojaa kesämyrskyn iskiessä. Paikanpäällä hänen kasvitieteilijänsä Robert Brown tutki monipuolista ja paljolti tuntematonta kasvistoa, ja löysi ja nimesi monia uusia lajeja. Suojainen lahti on ihanteellinen uimiseen, snorklaukseen, kalastukseen, surffaukseen ja pienille veneille. Ole tietoinen siitä, että nämä rannat ovat tunnetusti petollisia ajoneuvoille ja on helppoa jäädä jumiin viattoman näköiseen märkään tai kuivaan hiekkaan.

Eyren niemimaa on kolmionmuotoinen niemimaa joka rajoittuu idässä Spencerinlahteen, lännessä Isoon Australian mutkaan, ja pohjoisessa Gawlerin alueelle. Se on nimetty tutkimusmatkailija Edward John Eyren mukaan joka tutki aluetta vuosina 1839-1841. Rantaviivan kartoitti ensin tutkimusretkeilijä Matthew Flinders 1801-1802 ja Ranskan tutkimusmatkailija Nicolas Baudin samoihin aikoihin.

Lauttasatama on päätepysäkki Spencerin Gulfin ja Lucky Bayn väliä kulkevalle Wallaroolle, joka kulkettaa matkustajia ja avoneuvoja.